2012 Yılı Türkiye UFO Raporu! - Son Dakika
Kadın

2012 Yılı Türkiye UFO Raporu!

2012 Yılı Türkiye UFO Raporu!

Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Türkiye'de görülen vakalarla ilgili yaptığı araştırmaları paylaştı.

04.10.2012 16:30  Güncelleme: 08:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilindiği üzere, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sıklıkla UFO gözlemleri yapılmakta, dünyadışı zeki yaşama dair sivil ve resmi kişilerce önemli tanıklıklar yaşanmakta ve zaman zaman bu gözlemler amatör kameralarla vatandaşlarımız tarafından fotoğraflanıp, filme alınarak belgelenmektedir. Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi de bu konuda yaptığı araştırmayı paylaştı.

Kurumumuza, Nisan 2012- Eylül 2012 tarihleri arasındaki 6 aylık dönemde yapılan UFO ihbar sayısı toplam 3262 olup, bu ihbarlardan 768 tanesi digital fotoğraf veya video kameralarla kayda alınmıştır..Kurumumuz tarafından bu 768 görsel material üzerinde yapılan detaylı analizler ve incelemeler sonucunda, bunların 676 tanesinin yani yaklaşık % 88 inin uydu, Venüs, çin feneri, kuş, leke, balon, fotomontaj, ışık yansıması ve yanılsama gibi açıklanabilir doğal fenomenler olduğu belirlenmiş olup, 92 tanesinin ise, (yaklaşık % 12'sinin) 70 fotoğraf ile 22 video nun "UFO" olduğu tespit edilmiştir Ayrıca görüntüler bugüne kadar tespit edilen en net görüntüler olma özelliğini taşımaktadır..

Gözlemlerin ve kayıtların yapıldığı bölgeler; İstanbul ve çevresi, Antalya, Alanya, Fethiye, Ordu, Bursa, Samsun, Ankara, İzmir, Efes ve çevresi, Aksaray, Manisa, Afyon, Uşak, Bolu, Denizli, Kayseri, Sivas, Nevşehir, Konya, Sivas, Edirne, Bilecik, Kırıklareli, Amasya, çanakkale, Eskişehir, Safranbolu, Giresun, Gümüşhane, Kıbrıs, Adıyaman, Ağrı, Siirt, Bitlis, Erzincan, Erzurum, Zonguldak, Avşa adası, Ayvalık, çorum, İzmit, Bolu ve Uşak..

Türkiye' de son 10 yıldır yapılan ihbar ve gözlemlerdeki artış her yıl %15-20 civarındayken, 2012 yılında yapılan gözlem ve ihbar sayısı, 2009-2010 ve 2011 yıllarında yapılan ihbar ve gözlem sayılarına ve oranlarına göre %60 artış göstermektedir Bu durum tüm diğer dünya ülkeleri için de benzer artışları göstermektedir ve dünya genelinde yapılan UFO gözlemlerinde çok ciddi artışlar saptanmaktadır

Dünyamızda ekolojik, jeolojik, ekonomik, sosyal ve toplumsal anlamda çok ciddi değişimler yaşadığımız bu dönemde, UFO gözlemlerinde yaşanan bu ciddi artışın tesadüfi olmadığı kanaatindeyiz.. önümüzdeki dönemde de UFO gözlemlerinin tüm dünyada ve Türkiye'de çok ciddi bir şekilde artacağını ve 2013-2017 yılları arasının UFO gözlemleri açısından dönüm noktası olacağını ve artık tüm dünya hükümetlerinin bu konuda saklanan gerçekleri açıklamak zorunda kalacaklarını öngörmekteyiz..

Meksika, İngiltere, Fransa, Danimarka, İsveç, Brezilya hükümetlerinden sonra şimdi de 2012 yılı içinde Uruguay Hava Kuvvetleri ile Yeni Zelanda ve Avustralya hükümetleri UFO raporlarını içeren birçok dosyayı halkın bilgisine açmıştır.. Yine geçtiğimiz aylarda, üstdüzey bir düzine askeri yetkili Washington Ulusal Basın Klübünde birçok önemli medya kuruluşunun katıldığı bir basın toplantısıyla, UFO gözlemlerinin birçok defa askeri üslerde ve nükleer başlıklı silahların ve füzelerin konuşlandırıldığı bölgelerde defalarca gözlemlendiğini itiraf etmişlerdir..

Ayrıca Avrupa Parlementosunda UFO belgelerinin gizliliklerinin kaldırılması üzerinde 4, 179, 180 ve 189 maddeleri dikkate alarak Avrupa İşlevselliği Antlaşması üzerinde bildiri yazıldı. Birliğin 33 meclis üyesinin anlaşarak yayınladığı bildiride Avrupa ülkelerinden arşivlerindeki UFO belgelerini halklarla paylaşmaları istendi. Medya kurumlarında, sivil toplum örgütlerinde ve bilimsel çalışmalar yürüten merkezlerde değerlendirilmek üzere kamuoyuna açıklanan bildiride, UFO'ların varlığı kabul edilerek ülkelerden ellerindeki UFO arşivlerini ifşa etmeleri istendi.. Komisyon üyesi 33 devletin imza attığı bildiri tüm dünyada büyük yankı uyandırdı

"UFO Gerçeği" nin dünya hükümetleri tarafından açıklanmasının artık zamanı gelmiştir. İnsanlık için büyük önem taşıyan ve gezegenimizin tarihindeki dönüm noktalarından birini başlatacak olan bu açıklama, dünya tarihinde görülmemiş bir zamanı başlatarak, tüm insanlığı yeni bir bilgi çağına taşıyacak dev bir süreci başlatacaktır..

Videolar için tıklayın!

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın 2012 Yılı Türkiye UFO Raporu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement