2014 En İyi Örnekler Konferansı - Son Dakika
Yerel

2014 En İyi Örnekler Konferansı

2014 En İyi Örnekler Konferansı

Edirne Valiliği "Akademi Edirne" ve Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü "Okul Randımanı"projeleri sunum için davet edildi.

04.05.2014 09:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim Reformu Girişimi (ERG) 2014 İyi Örnekler Konferansı'nda Edirne'nin 2 projesi sunum için davet edildi.

Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2003 Yılından bu yana "herkes için kaliteli eğitim" vizyonu doğrultusunda araştırma, savunu ve eğitim çalıştırmalarını sürdüren ERG, 2004 yılından bu yana her yıl Eğitimde İyi Örnekler Konferansı'nı (İÖK) düzenlediğini anımsattı.

Bu yıl Sabancı Üniversitesi'nde düzenlenen 2014 İyi Örnekler Konferansı'nda Edirne'nin 2 projesi sunum için davet edildiğin, ifade eden Özcan, şunları kaydetti:

"ERG 2014 İyi Örnekler Konferansı'na yapılan 755 başvurudan 62 poster ve 73 sözlü uygulama örneğinin konferansta sunulması kararlaştırılmıştır. Edirne'den valiliğimizin Akademi Edirne Projesi poster, müdürlüğümüzün EFOR (Eğitim Faaliyetleri Okul Randımanı) Projesi de sözlü sunum için davet edilmiştir. Her iki proje de büyük ilgi görmüştür. Bize her konuda destek veren valimiz Hasan Duruer'e, Balkan Danışmanı Fahri Tuna'ya, Özel Kalem Müdürü İbrahim Tarancı'ya, Fatih İnce'ye ve emeği geçen öğretmenlerime teşekkür ederim." - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2014 En İyi Örnekler Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement