2014 Erkek Modasından Notlar - Son Dakika
Magazin

2014 Erkek Modasından Notlar

2014 Erkek Modasından Notlar

Yeni yıl, erkek modası açısından da yeniliklerle geliyor.

14.12.2013 06:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni yıl, erkek modası açısından da yeniliklerle geliyor. Alışverişe çıkmadan önce, bu notlara göz atmalısınız. t GİYİM n Erkeklerde bu yıl, battaniyeyi andıran atkılar çok moda. Özellikle de farklı desenlerde olanlar.

Kadın modasını etkisi altına alan renkli kabanlar, erkek modasında da yükselişte. Farklı renklerde seçimler yapabilirsiniz. Özellikle bordo ve taba rengi bu kış çok moda.

Kabanların içine dar balıkçı yaka trikolar giymeyi deneyebilirsiniz. Kabul ediyorum; bunları giymek için kusursuz bir vücuda sahip olmak gerekiyor ancak yine de biraz cesur olabilirsiniz.

TOPUZ TRENDİ

Sezonun en dikkat çekici deseni; ekose. Kravattan çoraba, çantadan cekete her yerde ekose var.

Postacı çantalarınızı, dolabın en üst kısmına bir süreliğine saklayabilirsiniz çünkü sırt çantaları moda dünyasına hızlı bir dönüş yaptı. Kanvas kumaşlı olanlar, benim favorim.

Biraz üşüyebilirsiniz ama ceketlerin içine tişört giyme modası da geldi. Özellikle gençlere duyurulur.

Erkeklerde topuz modası aldı başını gitti. Bu modelin en çok yakıştığı isimler; kuşkusuz Russell Brand ile Chris Hemsworth. t BAKIM n Soğuk havalarda, kadın-erkek demeden herkesin dudakları çatlıyor. Çatlamış dudakların kötü görüntüsü bir yana; bu durum, sağlık açısından da çok rahatsızlık verici. Size çok iyi bir ürün tavsiye ediyorum: Burt's Bees'in dudak bakım stick'ini deneyin.

SAKAL VE BIYIK SORUNU

Tom Ford ürünlerinin mükemmelliği tartışılmaz. Erkek serisi büyük ilgi gören markanın bronzlaştırıcı jeli ve kapatıcı ürünü, son derece doğal görünüyor. Ne de olsa makyaj yapmış gibi görünmek istemezsiniz, değil mi?

Erkekler için sakal ve bıyık; değişiklik, rahatlık, ciltteki yara ve izleri kapatma veya çekicilik unsuru olabiliyor. Ancak sakal ve bıyık seyrek çıktığında erkeklerin moralini de bozabiliyor. Şimdi bu soruna bir çare bulunmuş. Eeose sakal serumu; içeriğindeki tribulus terresteris bitkisi, ısırganotu, lavanta ve adaçayıyla, seyrek ve güçsüz kıl köklerini canlandırıyormuş.

En beğendiğim erkek parfümü; Creed... Zorlu Center'daki Beymen mağazasında kokladığımdan beri bu parfümün tutkunuyum.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 2014 Erkek Modasından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement