2015, Forum İstanbul'un Rekorlar Yılı Oldu - Son Dakika
Güncel

2015, Forum İstanbul'un Rekorlar Yılı Oldu

Multi Türkiye'nin 'Amiral Gemisi' olan Forum İstanbul, 2015 yılında mağaza karmasındaki değişim ve yükselen hizmet kalitesiyle öne çıktı.

22.01.2016 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da yaşayanlar kadar turistlerin de tercih ettiği Forum İstanbul, 2015 yılında hem ziyaretçi sayısı hem de kiralanabilir alan bakımından rekor kırdı. Forum İstanbul'u ziyaret edenlerin sayısı, 2015'te, bir önceki yıla göre %4 oranında artış gösterdi. Forum İstanbul ziyaretçi sayısı 2015 yılında 1.1 milyon artarak 27.5 milyon kişiye yükseldi.

Kiralama başarısı ve zengin marka karması

2015 yılı içinde önemli bir dönüşüme imza atan Forum İstanbul'da, kiralanabilir alanlar yeni yatırımlarla geliştirilerek yüzde 99 doluluk oranıyla toplam 176.380 metrekareye çıktı. Beymen, Sarar, Docker's, Mavi Jeans, Dogo, Deichmann, Pandora, Lav, Hello Kitty World, Chicco, Sarar, LC Waikiki, Madame Coco ve Tantitoni'nin yanı sıra pek çok marka daha ziyaretçilere Forum İstanbul'da 'merhaba' dedi. Forum İstanbul, yeni konsept mağazalar için markaların bir numaralı tercihi olurken; ünlü giyim markası Koton'un 3500 metrekarelik en büyük konsept mağazası da ilk kez Forum İstanbul'da yer aldı. Yaşanan bu yenilikler ve değişimler Forum İstanbul'un ziyaretçi oranlarına da etki ederken, Forum İstanbul 2015 yılında 27 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırladı.

Eğlence dolu alışveriş

Kiralanabilir alanın %20'sini eğlence konseptine ayıran Forum İstanbul, bu yönüyle de ailelerin en çok tercih ettiği alışveriş merkezlerinin başında geliyor. Son olarak 2015 yılında Forum İstanbul'da açılan LEGOLAND® Discovery Center (LDC), açıldığı hafta dünya çapında bir günlük ziyaretçi kabul rekorunu kırdı. Forum İstanbul, LDC'nin açılışının yanı sıra 15 binin üzerinde deniz canlısının sergilendiği Sealife Akvaryum'un açılışıyla da 'ailelerin bir numaralı tercihi' konumunu güçlendirdi.

The One Awards Ödülü Forum İstanbul'un

Marketing Türkiye'nin AKADEMETRE işbirliğiyle "İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü" araştırmasını temel alan "The ONE Awards" Bütünleşik Pazarlama Ödülleri; 2015 yılında başarılı stratejileriyle itibarını en fazla artıran markaları ödüllendiriyor. Gerçekleştirdiği çalışmalar ve yenilikler ile 2015 yılına damgasını vuran Forum İstanbul, "The ONE Awards" AVM kategorisinde birinci seçilerek bu başarısını taçlandırdı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2015, Forum İstanbul'un Rekorlar Yılı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement