2015 Mutlu Çocuk' Projesine Muhteşem Final - Son Dakika
Yerel

2015 Mutlu Çocuk' Projesine Muhteşem Final

2015 Mutlu Çocuk\' Projesine Muhteşem Final

Canik Belediyesi ile Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi(AVYM) tarafından düzenlenen "2015 Yılında 2015 Mutlu Çocuk" Projesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenlenen muhteşem finalle sona erdi.

23.04.2015 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Canik Belediyesi ile Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi(AVYM) tarafından düzenlenen "2015 Yılında 2015 Mutlu Çocuk" Projesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda düzenlenen muhteşem finalle sona erdi.

Piazza AVYM'de düzenlenen "2015 Yılında 2015 Mutlu Çocuk" Projesinin finalinde Samsunlu çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı doyasıya yaşadı. 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'nde başlayan projenin finalinde Samsun'un değişik okullarından öğrenciler yaptıkları gösterilerle çocuk olmanın keyfini çıkardı. Sundukları farklı yörelerden halk oyunları gösterileri ile izleyenleri büyüleyen çocuklar, 23 Nisan ile ilgili okudukları şiirler ve şarkılarla da beğeni kazandı. Gün boyunca hem eğlenen hem de etkinliğe katılan diğer çocukları eğlendiren minikler, büyüklerinden de alkış aldı.

"ÇOCUKLARI ÖNEMSİYORUZ"

Gelecek adına çocukları önemsediklerini ifade eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Çocuğun en temel hakkı çocuk olma hakkıdır. Biz de Canik Belediyesi olarak neredeyse tüm projelerimizde çocuklarımızı düşünerek hareket ediyoruz. Çocuklara sunulan her hizmetin en iyisini sunmak için çalışıyoruz, Canik Belediyesi olarak çocuklara yönelik pek çok hizmet üretiyor, çocuklarımız için kültür sanat ve spor etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. İçinde çocuk olmayan hiçbir projenin başarılı olma şansı yoktur. Bu nedenle çocuklarımıza ayrı bir önem veriyoruz" dedi.

"ÇOCUK GÜLERSE DÜNYA GÜLER"

Projenin önemine de işaret eden Başkan Genç, "Piazza AVYM ile birlikte gerçekleştirdiğimiz '2015 Yılında 2015 Mutlu Çocuk' projemiz, yarınımız olan çocuklarımızın yüzlerini gülümsetmiştir. Bu proje sayesinde özellikle yukarı mahallelerimizde yaşayan çocuklarımız arasından seçilen 2015 yavrumuz sinema, buz pateni, bowling gibi etkinliklerle çocukluklarını yaşayama imkanı buldu. Yavrularımızın yüzlerindeki gülümseme her şeye değer. Çünkü çocuk gülerse dünya güler. Bu projemizin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Piazza AVYM Müdürü Necati Ufuk Toydemir de bu tür sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerine işaret ederek, "Dünya Çocuk Hakları Günü gibi çok anlamlı bir günde başlattığımız bu projeyi yine 23 Nisan gibi anlamlı bir günde yaptığımız finalle bitirmenin onurunu yaşıyoruz. Özellikle çocuklara yönelik bu tür etkinliklere devam edeceğiz. Bu manada her zaman yakın işbirliği kurduğumuz Canik Belediye Başkanımız Osman Genç'e teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

SANATÇI "KENDİ" EĞLENDİRDİ

Projenin finalinde okul öğrencileri çeşitli gösterilerle izleyenleri büyülerken, çocukların aileleri de çocuklarıyla birlikte mutlu bir bayram geçirdi. Etkinlik sonunda sanatçı Kendi, söylediği şarkılarla dinleyenleri doyasıya eğlendirdi. 20 Kasım Çocuk Hakları Günü'nde başlatılan "2015 Yılında 2015 Mutlu Çocuk" Projesi kapsamında Samsun'un değişik yerlerinden 2015 çocuk, Piazza AVYM oyun parkında çeşitli zamanlarda düzenlenen etkinliklerde sinema, buz pateni, bowling keyfi yaşadı. Projenin final etkinliğine Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in yanı sıra, eşi Nimet Genç ve çocukları, Piazza AVYM Müdürü Necati Ufuk Toydemir, Başkan Yardımcıları Alican Usta, Mustafa Erbay, İrfan Göz, Meclis Üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu ve yönetim kurulu üyeleri ile öğrenciler ve aileleri katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 2015 Mutlu Çocuk' Projesine Muhteşem Final - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement