2015 Yılına Damga Vuran Sürpriz Aşklar - Son Dakika
Magazin

2015 Yılına Damga Vuran Sürpriz Aşklar

2015 yılı magazin dünyası için çalkantılı bir sezon oldu. Sürpriz aşklar gündemden hiç düşmedi. İçlerinde birbirine çok yakıştırılan da var, arasında 14 yaş farkı olan da...

17.12.2015 10:55  Güncelleme: 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HABERLER.com /Gösteri dünyasının ünlü isimleri, 2015 yılında mutlu aşklara yelken açtılar. Kimisi başta inkar etti, kimisi basından kaçtı, kimisi ise dudak dudağa yakalandı.

2015 yılının sürpriz aşklarını sizin için derledik...

ARALARINDA 14 YAŞ VAR

Milli futbolcu Arda Turan'la evlilik planları yaparken sürpriz bir şekilde ayrılan Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu ile aynı arabanın içinde objektife yakalanmıştı. Ünlü ikili, ilişkilerini önce inkar etse de daha sonra kabul ettiler. 1974 doğumlu olan yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal arasında 14 yaş var. Kobal, 14 Ağustos 1987 doğumlu.


BİRBİRİNE EN YAKIŞTIRILAN ÇİFT

Aylar önce bir firmanın reklam çekimleri sırasında tanışıp aşk yaşamaya başlayan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin, son dönemin en popüler ve biribirine en yakıştırılan çiftleri arasında yer alıyor. Haklarında çıkan aşk iddialarını başta ısrarla reddeden iki ünlü, Bebeköy'deki bir kafede objektiflere oldukça mutlu bir şekilde yakalanmıştı.


"KARDEŞİM OLUR DEMİŞTİ"

Sinem Kobal'dan ayrılan Arda Turan, sık sık biraraya geldiği Aslıhan Doğan'la çekildiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaşarak dedikoduların fitilini ateşlemişti. Bazı takipçileri de Aslıhan'ın paylaşımının altına "Artık aşklarını gizlemiyorlar. Aşk pozu bu" yorumunda bulunmuştu. İlişkinin başlarında milli futbolcu Aslıhan Doğan için "kardeşim olur " demişti.


"GEL HAYATIM ÇIKALIM"

Dizi setinde başlayan aşklarını her seferinde yalanlayan Oğuzhan Koç ile Yağmur Tanrısevsin, bir mekan çıkışı bjektiflere yakalanmıştı. Tanrısevsin'in tedirgin halini gören Koç, dışarı çıkmakta tereddüt eden kız arkadaşına "Gel hayatım, çıkalım" diyerek dedikoduları doğrulamıştı.


DİZİ AŞKI GERÇEK OLDU

Burçin Terzioğlu'nun Poyraz Karayel dizisindeki rol arkadaşı İlker Kaleli ile aşk yaşadığı iddia edilmiş, iki tarafta haberler karşısında sessiz kalmayı tercih etmişti. Terzioğlu Instagram sayfasında paylaştığı fotoğrafla aşkını itiraf etmişti.

GUPSE ÖZAY'LA BARIŞ ARDUÇ FENA YAKALANDI

Ünlü oyuncu Gupse Özay, hem yazıp hem başrolünü oynadığı 'Deliha' filminin çekimleri sırasında âşık olduğu Barış Arduç'la Asmalımescit'te dudak dudağa öpüşürken yakalanmış; büyük aşk böyle ortaya çıkmıştı.

2015 Yılına Damga Vuran Sürpriz Aşklar

Son Dakika Magazin 2015 Yılına Damga Vuran Sürpriz Aşklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • almanyadan_ Esma: en cok da Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli bir birne yakisiyor masallah :) dizi süper asklarida süper gitsin sizi seviyoruz !!! sernaya zaten cagtay icin cok cirkindi, demeki niyeti bozuk ki bir reklam filiminde hemen asik oldu... iki cirkin birbirine yakismis.. cok simarik bir kiz bence. 5 1 Yanıtla
  • urfalı küro: yani biz buna kutsal olan aşk demiyelimde bunlar kendi aralarında eş değitıryorlar sadece 1 1 Yanıtla
  • TÜRK FUTBOLCULARnedenHEP,,AĞZIAÇIKveSAKALLI,,?: Oyunlara gelip,Rusya,nın uçağını düşurünce,bir anda gõğsümüz kabardı.Kendimizi,,DünyaGücü,,sanmaya başladık.Asıl oyun ondan sonra başladı.Nato/Rusya anlaşarak Türkiye,yi çember içine alıp,bõlme planlarında(benim düşüncem),olacak gibi de görunuyor.Bizimkiler camilerle,türbanlarla,rabia işaretleriyle uğraşak(AraplarınDinBekçiliğiniYaparak)ve sebzelerle,meyvelerle Dünya,ya hakim olacaklarını sanarlar.Zaman atam(bilim,teknoloji)çağı,,Bu kafayla fazla gidemeyiz,,dedik/diyoruz.ANLAtamıyoruz vesSELAM 0 2 Yanıtla
  • El Kazim: sirayla yer degistiriyorlar :) yakinda es degisirler 1 0 Yanıtla
  • davut: nee suprız aşklarmi güldurmeyın insani ya tövbe ya 1 0 Yanıtla
  • bennn: Gelen giden bi vuruyor .obur tarafta da virdurursunuz 0 0 Yanıtla
  • mhk: bir ay sen bir ay oo 0 0 Yanıtla

Advertisement