2016'nın En Cazip Yatırım Bölgeleri! - Son Dakika
Emlak

2016'nın En Cazip Yatırım Bölgeleri!

2016\'nın En Cazip Yatırım Bölgeleri!

Ekonominin lokomotifi olarak nitelendirilen gayrimenkul sektöründe kazanmak için doğru yere yatırım yapmak oldukça önemli.

13.05.2016 15:26  Güncelleme: 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gayrimenkul sektörü en çok kazandıran sektörlerden biri. Hem yatırım amaçlı hem de yaşamak için gayrimenkulherkesin gayesi. Ancak doğru bir yatırım, kazancın en büyük sağlayıcısı.

Yatırım yaparken nelere dikkat etmek gerekiyor? Hangi bölgelere yatırım yapmak gerekiyor? En çok kafamızı kurcalayan sorulardan... Sizin için araştırdık.


Yatırım yapmak için en önemli unsurlardan biri de ulaşım hatları. Genişleyen metro ağının çevresindeki bölgeler oldukça hızlı gelişim gösteriyor.

Yeni hayata geçirilecek metro çalışmalarıyla ulaşım kolaylaşacağından bölgede proje ve iş merkezleri de daha fazla değerlenecek. 'da-uzatması 2016 yılında açılacak.-metrosu 20 Eylül 2016 tarihinde açılacak,-2017 yılının sonunda hizmete girecek.

Marmaray'ın geçtiği bölgede satılık konut fiyatları misliyle arttı.da artış gözleniyor. Doğru zamanda doğru bölgede yatırım yapmak nihayetinde oldukça kazandıracak.


yakasındave 'de konut fiyatları bir yılda yüzde 30 arttı. Markalı konut projelerinde metrekare fiyatları 12.000-26.000 TL arasında değişiklik gösteriyor.zaten yıllardır değerli ancak yatırımcısı kemikleşen bölgedeyatırım için vesile olabilir.

ve 'da da markalı konut projeleri artıyor. Bölgede fiyatların daha da yükselmesi bekleniyor.

Bengü Öner/

Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Emlak 2016'nın En Cazip Yatırım Bölgeleri! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement