2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Ders Zili Çaldı - Son Dakika
Güncel

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Ders Zili Çaldı

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Ders Zili Çaldı

2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Programı, Enez Cumhuriyet Meydanında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Uzun tarafından Atatürk Anıtı'nın önüne çelenk konulmasıyla başladı.

19.09.2017 08:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çelenk Töreni'nin ardından, tüm şehitler ve Mustafa Kemal Atatürk için saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Enez Hasköy İlköğretim Okulu'nda devam eden programa, Enez İlçe Kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz, Enez Belediye Başkanı Ecz. Abdullah Bostancı, Belediye Meclis Üyesi Eyüp Soydemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Uzun ile kurum ve kuruluşların amir ve memurları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, programın açılış konuşmasını sınıf öğretmeni Vural Altanatar yaptı. Sınıf öğrencileri şiirlerini okudu ve eski öğrenciler tarafından yeni başlayan öğrencilere çiçekler sunuldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Uzun'un günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, ilçe kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz'ün okul zilini çalmasıyla 2017-2018 öğretim yılına başlandı. İlçe kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz, Enez Belediye Başkanı Ecz. Abdullah Bostancı ve diğer katılımcılar tarafından öğrencilere hediyeler dağıtıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Ders Zili Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement