2017 Yılı Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi - Son Dakika
Güncel

2017 Yılı Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Uşak Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından '2017 yılı Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi' kapsamında iki çiftçiye 74 keçi verildi.

19.09.2017 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından '2017 yılı Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi' kapsamında iki çiftçiye 74 keçi verildi.

Uşak Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen törende konuşan Uşak Valisi Salim Demir, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca tarımda sürdürülebilirliğin sağlanması, genç çiftçi girişimciliğinin desteklenmesi, gelir düzeyinin yükseltilmesi, alternatif gelir kaynaklarının oluşturulması ve genç kırsal nüfusunun istihdamına katkı sağlanması amacıyla önemli projeler hayata geçirildiğini söyledi.

Genç çiftçilere sağlanan destekler hakkında bilgi veren Vali Demir, "İlimizde önümüzdeki günlerde küçükbaş hayvancılık projesinden hak sahibi olan 28 genç çiftçimize 37'şer adet olmak üzere toplam bin 36 koyun, büyükbaş hayvancılık projesinden de hak sahibi olan 93 genç çiftçimize 6'şar adet olmak üzere toplam 558 adet büyükbaş hayvan dağıtımı gerçekleştireceğiz." dedi.

Uşak Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erkan Kahraman ise il genelinde hayvancılığın geliştirilmesi için yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgi verirken genç çiftçilerin üretime katkı sağlamasını istedi.

Konuşmaların ardından Vali Salim Demir, hak sahipleri Mollamusa köyünden Dudu Altay ve Eşme ilçesinden Kadriye Erbek'e keçileri teslim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 2017 Yılı Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement