2018 Dünya Kupası Kurasına Güzeller Güzeli Rus Spiker Damga Vurdu - Son Dakika
Magazin

2018 Dünya Kupası Kurasına Güzeller Güzeli Rus Spiker Damga Vurdu

Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası kurasına, güzelliğiyle Rus spor spikeri Victoria Lopyreva damga vurdu.

02.12.2017 14:41  Güncelleme: 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya'nın en beğenilen spor spikeri Victoria Lopyreva, aynı zamanda ülkesinde düzenlenecek 2018 Dünya Kupası'nın da elçilerinden. Guardiola ile çektirdiği fotoğraf sonrası en çok konuşulan isimlerden biri olmuştu. Güzel spiker, kendisi hakkında merak edilenleri yanıtladı.

- Guardiola ile fotoğrafın hakkında neler söyleyeceksin?

Futbol endüstrisinde pek çok arkadaşım var. Pep Guardiola'yı da iyi bir teknik adam ve iyi bir insan olarak tanıyorum. Halka mal olmuş pek çok isimle de fotoğraflarım var. Sosyal medya hesabımdan bunları sık sık paylaşıyorum.


- 2018 Dünya Kupası'nda Rusya'nın elçilerinden birisin. Bu fikir nasıl ortaya çıktı?

10 yılı aşkın bir süredir futbolun içindeyim ve FIFA'nın futboldaki insani misyonuna hep inandım. Futbol sadece TV ya da stadyumda keyif aldığımız sadece bir maçtan ibaret değil, insanları bir araya getirme ve tüm engelleri kırma gücüne sahip. FIFA, dünyada eğitim, sağlık ve sürdürülebilir standartları iyileştirmek ve yaşam kalitesini yükseltmek için bir platform sağlıyor. Bu nedenle FIFA Rusya 2018 organizasyonunda ülkemi dünya çapında temsil etmek için elçilik görevinde tereddüt etmedim.


- Dünya Kupası'nda favorin hangi ülke?

Şüphesiz, 2018 Dünya Kupası'nda ülkem Rusya'yı destekliyorum.


- Sana göre en karizmatik antrenör kim?

3 teknik direktör ismi verebilirim. Diego Simeone, Pep Guardiola ve Jose Mourinho.


- Senin için yeşil sahalardaki en yakışıklı futbolcu kim?

En sevdiğim futbolcunun Lionel Messi olduğunu söyleyebilirim. En yakışıklı futbolcuyu şahsen söylemeyi tercih ederim (Gülüyor).

- Tuttuğun bir takım var mı?

Rostov On Don'u destekliyorum. Benim şehrim Rostov ve şu anda Rusya adına tarih yazıyorlar. UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kaldılar ve Manchester United'la eşleştiler. Onlara şans dilemek için bu iyi bir fırsat olacak ve 9 Mart'ta mutlaka stadyumda olacağım.


- Favori sporun hangisi?

Hiç şüphe yok ki futboldan başkası olamaz. Futbol, dünyadaki tüm şehirleri ziyaret etmenizi, oyunu tutkuyla yaşayan insanlarla buluşmanızı ve yeni kültürleri keşfetmenizi sağlayan bir yaşam biçimi.

Rus spiker, kura çekimine damga vurdu;



2018 Dünya Kupası Kurasına Güzeller Güzeli Rus Spiker Damga Vurdu

Son Dakika Magazin 2018 Dünya Kupası Kurasına Güzeller Güzeli Rus Spiker Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Zynp: Güzel ama estetik güzeli. Dişler, kaşlar, burun, kirpik herşey estetik ve takma.Valla, bunlar en vasat birine uygulansa bebek gibi olur!... 18 8 Yanıtla Tuğba : Estetik güzeli diyorsun ama fiziği gerçekten cok güzel her kadin ister böyle fizik 1 0
  • Ersun göç: Taşşşşşşşş 9 3 Yanıtla
  • Mustafa SOĞANCI: ÇOKKKKKKKKKK GÜZEL 3 4 Yanıtla
  • Mustafa ........: Her sabah uyandığımda yanımda görebileceğim böyle bir eş arıyorum.Çok fazla da birşey istediğimi sanmıyorum. 1 2 Yanıtla
  • Volvo: Hayırlısı Be Gülüm.... 0 1 Yanıtla
  • Irfan : 7 24 anlayana 0 1 Yanıtla
  • Haklı: 105 santim bacak boyu var oda mı estetik :) 0 0 Yanıtla

Advertisement