2018'in Dört Gözle Bekleneni: Gizem Ve Hakan Hatipoğlu Çiftinin Bebeği! - Son Dakika
Magazin

2018'in Dört Gözle Bekleneni: Gizem Ve Hakan Hatipoğlu Çiftinin Bebeği!

2018\'in Dört Gözle Bekleneni: Gizem Ve Hakan Hatipoğlu Çiftinin Bebeği!

KizlarSoruyor tarafından hazırlanan 'Anne baba olmaya hazırlanan bu ünlü çiftlerden hangisinin bebeği en çok merakla bekleniyor?' anketinin sonuçları açıklandı.

17.10.2018 09:54  Güncelleme: 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KizlarSoruyor tarafından gerçekleştirilen anket sonuçlarına göre:

Binlerce kişi tarafından oylanan ankette en çok oyu Gizem ve Hakan Hatipoğlu çiftinin bebeği aldı.

Kadınların ve erkeklerin tutkulu ve bilgili oldukları konularda birbirlerine yardım etmek, hayatın her alanına dair soru sormak ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KizlarSoruyor güncel anketlerine devam ediyor. Hazırlanan anket ile üyelere 'Sizce en çok hangi çiftin bebeği merakla bekleniyor?' sorusu soruldu.

Ankette oyların yüzde 51'ini alan Gizem ve Hakan Hatipoğlu çiftinin bebeği seçeneği açık ara birinci oldu. Eğlenceli düğünleriyle hatırlanan Azra Akın ve Atakan Koru'nun bebekleri yüzde 22 oy oranıyla ikinci olurken Alişan ve Buse Varol çifti yüzde 17 oy oranı ile onları takip etti. Yüzde 10 oy alan Arda Turan ve Aslıhan Doğan çifti ise dördüncü oldu.

Ankette kız erkek dağılımında da sonuç değişmedi; kızların yüzde 50'si, erkeklerin ise yüzde 52'si tercihini Gizem ve Hakan Hatipoğlu çiftinden yana kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin 2018'in Dört Gözle Bekleneni: Gizem Ve Hakan Hatipoğlu Çiftinin Bebeği! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement