203 Simpsons Karakterini Sırtına Dövme Yaptırdı - Son Dakika
Dünya

203 Simpsons Karakterini Sırtına Dövme Yaptırdı

203 Simpsons Karakterini Sırtına Dövme Yaptırdı

Avustralya'da Michael Baxter adlı bir kişi, ünlü çizgi film serisi Simpsons'ın 203 karakterini sırtına dövme yaptırarak Guinness Rekorlar Kitabına başvurdu.

04.12.2014 18:31  Güncelleme: 19:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avustralya'da Michael Baxter adlı bir kişi ünlü çizgi film serisi Simpsons'ın 203 karakterini sırtına dövme yaptırarak Guinness Rekorlar Kitabı'na başvurdu.

Avustralya'nın Melbourne kentinde yaşayan 52 yaşındaki Michael Baxter, yayınlanmaya başladığı günden beri hayranlıkla izlediği çizgi film serisi Simpsons'ın karakterlerini sırtına dövme yaptırdı. Dövmeler için 12 bin Avustralya doları harcayan Baxter, serinin 25. yıldönümü olan 17 Aralık'ta rekorun kendisine verilmesi için başvuru yaptı. Dövmede çizgi film serisinin bir sahnesini tercih ettiğini ifade eden Baxter, " Daha önce kimsenin yapmadığı ya da yapmayı aklından dahi getirmediği farklı bir şey yaptırmak istedim. The Simpsons serisini severek takip ediyorum ve dövmeyi sevdiğim için böyle bir şeye karar verdim" dedi. Baxter, daha önce çizgi film serisinin 41 karakteri dövme yaptıran Yeni Zelandalı Lee Weir'in rekorunu kırdığına inandığını kaydetti. - MELBOURNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya 203 Simpsons Karakterini Sırtına Dövme Yaptırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement