21 yaşındaki cezaevi firarisi çaldığı otomobille yakalandı, 112 sabıkası çıktı - Son Dakika
Güncel

21 yaşındaki cezaevi firarisi çaldığı otomobille yakalandı, 112 sabıkası çıktı

21 yaşındaki cezaevi firarisi çaldığı otomobille yakalandı, 112 sabıkası çıktı

ESKİŞEHİR'de açık cezaevinden firar ettikten sonra 12 ayrı hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen ve hakkında yakalama kararı bulunan Azat K. (21), çaldığı otomobille kaçarken polisle yaşadığı kovalamacanın ardından yakalandı.

26.09.2020 11:37  Güncelleme: 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ESKİŞEHİR'de açık cezaevinden firar ettikten sonra 12 ayrı hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen ve hakkında yakalama kararı bulunan Azat K. (21), çaldığı otomobille kaçarken polisle yaşadığı kovalamacanın ardından yakalandı. Gözaltına alınan Azat K.'nin, farklı suçlardan 112 sabıkası olduğu ortaya çıktı.

Tepebaşı ilçesine bağlı Şarhöyük Mahallesi'nde oturan Mustafa Çiftçibaşı, 26 BP 115 plakalı otomobilini evinin önüne park etti. Çiftçibaşı, kısa bir süre sonra ise otomobilinin yerinde olmadığını fark ederek polise ihbarda bulundu. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çalınan otomobille ilgili soruşturma başlatırken, mobese kameralarından aracın 71. Evler Mahallesi'nde olduğunu tespit etti. Polisle yaşanan kovalamacanın ardından otomobil, polis aracına çarparak durdu. Araçtaki Azat K. yakalanarak gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada bıçak ve tornavida ele geçirildi.

112 SABIKASI ORTAYA ÇIKTIGeçirildiği sağlık kontrolünün ardından şüpheli Azat K., işlemleri için Asayiş Şubesi'ne götürüldü. Açık cezaevinden bir süre önce firar ettiği tespit edilen Azat K.'nin 12 farklı ev ve otomobil hırsızlığından arandığı anlaşılırken, 112 suç kaydının olduğu ortaya çıktı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.'POLİS BİR SAAT İÇİNDE OTOMOBİLİMİ BULDU'

Şarhöyük Mahallesi'nde oturan Mustafa Çiftçibaşı, park halindeyken çalınan otomobilinin polis ekiplerince 1 saat içerisinde bulunduğunu söyledi. Otomobilinin yerinde olmadığını anladığında hemen ihbarda bulunduğunu anlatan Çiftçibaşı, "Otomobili evin önüne park ettim. Yaklaşık 1 saat sonra çıktığımda çalınmıştı. Sağ olsun polis ekipleri hemen 1 saatte aracımı buldular. Otomobilde bıçak ve tornavida var. Polislere teşekkür ederim" dedi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 21 yaşındaki cezaevi firarisi çaldığı otomobille yakalandı, 112 sabıkası çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement