2100 Yıllık Okullar Spor Şöleni Spora Işık Tutanlar Ödül Töreniyle Açıldı - Son Dakika
Güncel

2100 Yıllık Okullar Spor Şöleni Spora Işık Tutanlar Ödül Töreniyle Açıldı

Türkiye'nin tarihinde 100 yılı aşan en köklü liseleri arasında düzenlenen Feyziye Mektepleri Vakfı 100 Yıllık Okullar 11.Spor Şöleni; Ali Koç, Ünal Aysal ve Fikret Orman'ın da katıldığı Spor Işık Tutanlar ödül töreniyle başladı.

15.05.2013 20:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin tarihinde 100 yılı aşan en köklü liseleri arasında düzenlenen Feyziye Mektepleri Vakfı 100 Yıllık Okullar 11. Spor Şöleni; Ali Koç, Ünal Aysal ve Fikret Orman'ın da katıldığı Spor Işık Tutanlar ödül töreniyle başladı.

FMV Işık Okulları'nın gelenekselleştirdiği, 100 Yıllık Okullar Spor Şöleni bu yıl 26 tarihi okulun katılımıyla gerçekleşiyor. 15-18 Mayıs arasında yapılacak organizasyonun hemen öncesinde, Işık Okulları'nın Ayazağa Kampüsü'nde bir ödül töreni gerçekleştirildi. Ödül alacakların katılımcı okulların öğrencileri arasında yapılan anketler sonucunda belirlendiği Spora Işık Tutanlar ödül törenine; Ünal Aysal, Ali Koç, Fikret Orman, İbrahim Kutluay, Semih Saygıner, Tarkan Esmer, Cristian Baroni, Doğan Babacan, Halit Kıvanç, Uğur Meleke, GS Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Voleybol A Milli Bayan Takımı ve Kardelen Kova katılarak ödüllerini FMV Işık Okulları anaokulu öğrencilerinden aldılar. Masa tenisi, futbol, yüzme, voleybol, basketbol, atletizm ve tenis branşlarında yarışmaların yapılacağı organizasyonda, her branşta uluslararası oyun kuralları geçerli ve bütün mücadeleler ilgili branşların Türkiye federasyonlarından gelen hakemler tarafından yönetiliyor. Sporcular, 'genç kız' ve 'genç erkek' kategorilerinde mücadele ediyor. İstanbul'da 100 yılı aşkın bir süredir eğitim öğretime hizmet veren okulların öğretmen ve öğrencilerini, sporun barış, dostluk, kardeşlik ilkeleri doğrultusunda bir araya getirmeyi amaçlayan 100 Yıllık Okullar Spor Şöleni, 18 Mayıs cumartesi günü son bulacak.

YILIN SPOR ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Her yıl yoğun bir ilgi ile takip edilen organizasyon, Türkiye'nin spor ve gençlik gündeminde öne çıkan isimleri de bir araya getirdi. Bu yıl düzenlenen Spora Işık Tutanlar ödül töreninde ödül alanlar GS Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Yılın Takımı (Özel Ödül)

Marco Aurelio Motta Yılın Antrenörü

Cristian Baroni Yılın Futbolcusu

Usain Bolt Dünyada Yılın Sporcusu

Ercan Taner Yılın Spor Spikeri

Uğur Meleke Yılın Spor Yazarı Doğan Babacan-Halit Kıvanç Onur Ödülü

Cüneyt Çakır Başarı Ödülü

Tuncay Özilhan-Cengiz Göllü Hizmet Ödülü

Can Bartu-İbrahim Kutluay Yaşam Boyu Başarı Ödülü

Semih Saygıner Türk Sporunu Tanıtım Ödülü

Fikret Orman 127. Yıl Özel Ödülü

Tarkan Esmer (Konya Torkuspor) Fair Play Ödülü

Didier Drogba Kariyer Ödülü

Ali Koç Başarı Ödülü

Kardelen Kova Yılın Işıklı Yetenek Ödülü

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2100 Yıllık Okullar Spor Şöleni Spora Işık Tutanlar Ödül Töreniyle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement