22 Yıl Sonra Ortaya Çıktı! Robert De Niro Türk Polisiyle Kimlik Kontrolü Yapmış - Son Dakika
Güncel

22 Yıl Sonra Ortaya Çıktı! Robert De Niro Türk Polisiyle Kimlik Kontrolü Yapmış

Ünlü oyuncu Robert De Niro, film çekimlerine hazırlık için bundan 22 yıl önce İstanbul'a gelip polislerle eğlence mekanlarında kimlik kontrolü yapmış.

18.09.2017 18:11  Güncelleme: 20:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncu Robert De Niro'nun 1995 yılında İstanbul'a geldiği ve Narkotik polisi ile çeşitli mekanlarda polis şapkasını da giyerek kimlik kontrolü yaptığı ortaya çıktı.

RİCA ÜZERİNE HABERİ YAPMAMIŞ

Gazeteci Burak Ersemiz, Robert De Niro'yla ilgili 22 sene önce yaptığı haberini, dönemin Interpol Şube Müdürü Mehmet Başar'ın ricası üzerine yayınlatamadığını söyledi ve haberin hikayesini şu ifadelerle anlattı:

"İÇERİ DALDIM"

1995 yılıydı. yeni açılan Vatan Caddesi'ndeki emniyet müdürlüğü binasına kaçakçılık şubelerinin yeni taşındığı günlerden biriydi. Interpol Şube Müdürü Mehmet Başar'dı. Gece geç saatlerde son kez şubeleri dolaşıp eve gitmek üzere hazırlık yapıyordum. Mehmet Başar'ın makam odasında hareketlilik sezince sekreterinin 'dur' demesine fırsat bile vermeden içeri daldım.

"OTURAN KİŞİNİN ROBERT DE NİRO OLDUĞUNU ANLADIM"

İçeri girdiğimde Amerikan Konsolosluğu'ndan tanıdığım birkaç sima ile birlikte sırtı bana dönük bir kişi, Mehmet Bey ile sohbet ediyordu. Amerikalılar da beni tanıdığı için bir anda bakışlar değişti ve beni kapıdan dışarı çıkarmak için bir hareketlenme oldu tam o sırada Mehmet Başar'ın yanında oturan kişinin Robert De Niro olduğunu anladım.

Korumaların ve Amerikalıların telaşlı tavrına karşın Mehmet Başar nazikçe beni içeri davet ederek Robert De Niro ile tanıştırdı.

"AMERİKA'DA TANIŞTIĞINI SÖYLEDİ"

Interpol adına Amerika'da görev yaptığı yıllarda Robert De Niro ile tanışıp dost olduğunu ve bu anlamda kendisine bir ziyaret yaptığını söyledi. Bu ziyaretin bir amacı da Niro'nun yeni çektiği bir filmin Türkiye'de geçecek sahnelerinin Türk polisi ile birlikte bir ön hazırlığıydı. O gece Mehmet Başar'ın ricası ile haber yapmadım.

KİMLİK KONTROLÜ YAPTI

Ancak Niro, Narkotik Şube ekipleriyle birlikte mekanlarda gezip kimlik kontrolü yaptı. Kafasında kasket ve gece olmasına rağmen gözünde güneş gözlüğü olan Robert De Niro polis yeleği giymiş elinde telsiz, bir çok gece kulübünde insanlara kimlik kontrolü yapmıştı. Hatta 'kımlik kımlik' diyerek bizzat kendisi almıştı nüfus kağıtlarını


22 Yıl Sonra Ortaya Çıktı! Robert De Niro Türk Polisiyle Kimlik Kontrolü Yapmış

Son Dakika Güncel 22 Yıl Sonra Ortaya Çıktı! Robert De Niro Türk Polisiyle Kimlik Kontrolü Yapmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement