23. Dünya Enerji Kongresi - Son Dakika
Güncel

23. Dünya Enerji Kongresi

Türkiye Foto Muhabirleri Derneğinin "Fotoğraflarla 15 Temmuz Darbe Girişimi" sergisi, ilk kez 23. Dünya Enerji Kongresi kapsamında İstanbul Kongre Merkezi'nde açıldı.

10.10.2016 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Foto Muhabirleri Derneğinin "Fotoğraflarla 15 Temmuz Darbe Girişimi" sergisi, ilk kez 23. Dünya Enerji Kongresi kapsamında İstanbul Kongre Merkezi'nde açıldı.

Anadolu Ajansının global iletişim ortağı olduğu 23. Dünya Enerji Kongresinin gerçekleştirildiği İstanbul Kongre Merkezinde beğeniye sunulan sergi, darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi şehit olan Yenişafak gazetesi foto muhabiri Mustafa Canbaz'a adandı.

Sergide, darbe girişimi gecesini anlatan fotoğrafların yanı sıra gecenin yakın tanığı foto muhabirlerinin yaşadıkları da İngilizce olarak sunuluyor.

Sergiyle, dünyanın dört bir yanından gelen yabancı konuklar, 15 Temmuz gecesini Türkiye'de görev yapan ulusal ve uluslararası ajanslar ile gazete ve dergilerin foto muhabirlerinin gözünden görme şansı buluyor.

"Fotoğraflarla 15 Temmuz Darbe Girişimi" sergisinde, Anadolu Ajansından Bülent Teoman Uzun, Ahmet İzgi, Elif Öztürk, Erçin Top, Gökhan Balcı, Okan Özer, Raşit Aydoğan, Aytaç Ünal, Burak Altunöz ve Özkan Bilgin, Cumhurbaşkanlığından Kayhan Özer ve Yasin Bülbül, Depo Photos'tan Abdurrahman Antakyalı, Osmancan Gürdoğan, Ferhat Zupcevic ve Cem Bakırcı, Reuters'tan Murad Sezer, Kenan Gürbüz, Tümay Berkin, Yağız Karahan, Hüseyin Aldemir ve Kemal Arslan, Hürriyet gazetesinden Rıza Özel, İbrahim Yurtbay, Mert Gökhan Koç, Selçuk Şamiloğlu, Selahattin Sönmez ve Levent Kulu, AFP'den Bülent Kılıç ve Adem Altan, Milliyet gazetesinden Dağhan Kozanoğlu, EPA'dan Sedat Suna, AP'den Emre Tazegül ve Emrah Gürel, İHA'dan İsmail Coşkun, CHP'den Ziya Köseoğlu, Sabah gazetesinden Ali Ekeyılmaz, Murat Şengül, ve Recai Kömür, Habertürk gazetesinden Ateş Tümer ve Ümit Turpçu, Antalya Büyükşehir Belediyesinden Enver Alp, Ankara Büyükşehir Belediyesinden Barış Kaygusuz, Cumhuriyet gazetesinden Necati Savaş, Sözcü gazetesinden Zekeriya Albayrak'ın çektiği 95 kare yer alıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 23. Dünya Enerji Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Öğrenciler Hatay'daki kardeşleri için iftar sofrası kurdu
    18:47 Öğrenciler Hatay'daki kardeşleri için iftar sofrası kurdu

    Düzce Üniversitesi öğrencileri, deprem sebebiyle hasar alan Hatay'ın Samandağ ilçesindeki okulu yenilemek için iftar sofrası kurdu. Düzce Üniversitesi Dümerang Topluluğu öğrencileri, burslarından artırdıkları paralarla iftar sofrasına destek oldu. Okulun ihtiyaçlarının giderilmesi için düzenlenen etkinliğe Düzceli iş adamları da destek verdi. Elde edilen gelirle 10-14 Mayıs tarihleri arasında bölgeye gidilerek okul yenileme çalışmaları yapılacak.

  • Burdur'da Salda Gölü yakınlarında bir restoranda ölü bulundu
    18:45 Burdur'da Salda Gölü yakınlarında bir restoranda ölü bulundu

    Burdur'un Yeşilova ilçesinde, Salda Gölü yakınlarındaki eski bir restoranın havuzunda bir kişinin ölü olarak bulunduğu bildirildi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ceset, otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

  • Yol verme tartışmasında kafa attı, yediği yumrukla nakavt oldu
    18:45 Yol verme tartışmasında kafa attı, yediği yumrukla nakavt oldu

    Esenyurt'ta yol verme kavgasında çıkan anlaşmazlıkta bir adam, arkadaşının tartıştığı kişiye kafa attı. Olaya başka bir adam yumrukla müdahale edince ortalık karıştı. Yaşanan o anlar ise kameraya yansıdı.

  • Antalya'da Emekli Öğretmen Karavanda Ölü Bulundu
    18:42 Antalya'da Emekli Öğretmen Karavanda Ölü Bulundu

    Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yaşayan emekli bir öğretmen, park halinde bekleyen dolmuştan çevirme karavanda ölü olarak bulundu. Arkadaşı tarafından hareketsiz şekilde bulunan öğretmenin cansız bedeni, inceleme için Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

  • Salda Gölü yakınında erkek cesedi bulundu
    18:41 Salda Gölü yakınında erkek cesedi bulundu

    Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü yakınında, yıkılan eski restoranın su dolu havuzunda bir kişinin hareketsiz olduğu bildirildi. Olay yerine gelen ekipler, havuzdan çıkarılan kişinin kamyon sürücüsü İsmail Karnak olduğunu belirledi. Karnak'ın cesedi hastaneye kaldırıldı.

  • Bolu'da 20 bin fidan dağıtıldı
    18:41 Bolu'da 20 bin fidan dağıtıldı

    Bolu'da Orman Haftası nedeniyle Valilik Meydanı'nda vatandaşlara 2 bin 500 adet fidan dağıtıldı. İl ve ilçelerde toplam 20 bin adede yakın fidan dağıtıldığı öğrenildi. 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kutlamaları kapsamında Bolu Kardelen Meydanı'nda düzenlenen fidan dağıtım etkinliğinde 2 bin 500 adet fidan dağıtıldı. Fidan dağıtım etkinliğine Bolu Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Bölge Müdürü Mahmut Şentürk ve Bolu ilindeki kurum amirleri ile bölge müdür yardımcıları, şube müdürleri, işletme müdürleri ve kurum personeli katıldı. Ihlamur, karaçam, sarı çam, ceviz, kuşburnu, kestane, mavi ladin, sedir ve kızılcık türlerinden toplam 2 bin 500 adet fidanın ücretsiz olarak dağıtıldığı etkinlikte vatandaşların ilgisi oldukça fazlaydı. Tüm fidanlar kısa sürede tükendi. İl merkezi ve ilçelerde, Orman Haftası dolayısıyla toplam 20 bin fidan dağıtıldığı öğrenildi.

  • AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Sultanbeyli'deki mitingde gafa imza attı
    18:41 AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Sultanbeyli'deki mitingde gafa imza attı

    AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Sultanbeyli'deki mitingde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin önceki yerel seçimlerde yüzde 59,04'le kazandığı ilçe için 'Sultanbeyli'de fetret dönemini bitirecek miyiz?' dedi.


Advertisement