23 Nisan Anaokuluna, Eğitime Destek Ödülü - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Anaokuluna, Eğitime Destek Ödülü

23 Nisan Anaokuluna, Eğitime Destek Ödülü

Özel Nazilli 23 Nisan Kreş Anaokulu, eğitim ve öğretim hizmetinin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerine de devam ediyor.

30.04.2013 17:08  Güncelleme: 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

zel Nazilli 23 Nisan Kreş Anaokulu ve Çocuk Kulübü, eğitim ve öğretim hizmetinin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerine de devam ediyor.

Sosyal etkinlikleriyle sıkça adını duyuran 23 Nisan kreşi bu kez de sosyal sorumluluk projeleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. 'Doğada geri dönüşüm' ve 'Eğitime destek' projeleriyle Aydınlıların beğenisine sunulan projeler başarı belgeleri ve plaketlerle de taçlandı.

Aydın Bahçeşehir Koleji öncülüğünde çeşitli anaokullarının ortaklaşa hazırladıkları çalışmalar sonucunda gerçekleştirilen 'Doğada geri dönüşüm' projesi geçtiğimiz hafta görücüye çıktı. Forum Aydın Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe Bahçeşehir Koleji Gülşen Eren başta olmak üzere çok sayıda okul yetkilisi, öğrencileri ve velileri katılmıştı. Nazilli'den projeye katılarak plaket alan Özel 23 Nisan Kreş Anaokulu ve Çocuk Kulübü Müdürü Esin Ülkü Beyazıt, 0-6 yaş döneminde çocukların karakterinin oturmaya başladığı bu zamanlarda amaçlarının onlara çevre bilincini kazandırmak, çevreye atılan bazı maddelerinde geri dönüşümle yararlı bir biçimde materyaller üretebileceğini öğretmek olduğunu söyledi. Beyazıt; "Bu projeye Bahçeşehir Koleji ile birlikte 6 ay önce başladık. Anaokulumuzda ana atık olarak bazı materyallerimizi topladık. Daha sonra öğrencilerimizin katılımıyla çok güzel ürünler elde ettik. Daha eğlenceli bir şekilde öğrencilerimize öğretmiş olduk. Okulumuza Doğada Geri Dönüşüm Projesi anısına plaket verilmesi ve oluşturduğumuz ürünlerin Aydınlıların beğenisine sunulması bizleri onurlandırdı, emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.

Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) Aydın Genç Girişimciler Kurulu üyelerinin Kuşadası'nda buluştuğu ve Vali yardımcısı Hayrettin Çiftçi, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Yönetim Kurulu üyesi Sezai Hazır, Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Döver, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ile Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Bertan Balçık'ın katıldığı 'Eğitime Destek Projesi' toplantısında Nazilli'de 2007 yılından beri

okul öncesi eğitim sektöründe faaliyet gösteren

Özel 23 Nisan Kreş Anaokulu ve Çocuk Kulübü Müdürü Esin Ülkü Beyazıt proje kapsamında Aydın iline bağlı Oda ve Borsa Başkanlarından plaket alan davetliler arasında yer aldı.

Özel Nazilli 23 Nisan Kreş Anaokulu ve Çocuk Kulübü bahçesinde düzenlenen ve çeşitli halk oyunu ile modern dans gösterileriyle başlayan 23 Nisan kutlama töreninde minik öğrenciler ve davetliler coşku dolu anlar yaşadı. Çeşitli oyun parkurlarında doyasıya eğlenen minik misafirler günün kendilerine verilen en büyük hediye olduğunu dile getirdiler. Çocukların minik elleri ve emekleriyle değer kattığı şenlik alanında yer alan resim ve el sanatları sergisi katılımcılardan büyük alkış aldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Anaokuluna, Eğitime Destek Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement