23 Nisan Festival Havasında Kutlandı - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Festival Havasında Kutlandı

23 Nisan Festival Havasında Kutlandı

İnegöl Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında hafta boyunca farklı okullarda çocuk tiyatro oyunlarını İnegöllü öğrenciler ile buluşturdu.

26.04.2019 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İNEGÖLLÜ ÇOCUKLAR; TİYATROYA DOYDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Çocuk Tiyatro Festivali düzenleyen İnegöl Belediyesi, çocukların güzel ve keyifli zaman geçirmesini sağladı. 22 Nisan Pazartesi günü startı verilen çocuk tiyatro festivali, hafta boyunca farklı okullarda düzenlenen gösterilerle devam etti. Hafta boyunca devam eden Çocuk Tiyatro Festivalinde sırasıyla, 22 Nisan Pazartesi günü Huzur İlkokulunda "Ezop Çocuk Oyunu", 24 Nisan Çarşamba günü Yenice 19 Mayıs Orta Okulunda "Şirinler Aramızda Çocuk Oyunu", 25 Nisan Perşembe günü Kurşunlu Çok Amaçlı Salonunda "Tom ve Jerry Çocuk Oyunu" ve 26 Nisan Cuma günü ise TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda "Ezop Çocuk Oyunu" sahnelendi.

"KÜLTÜR VE SANAT ARACILIĞIYLA AKLIMIZ RUHUMUZ ZARAFET KAZANIYOR"

Hafta boyunca devam eden 23 Nisan Çocuk Tiyatro Festivali hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, "Belediye olarak her alanda hizmet ağımızı geliştirmeye çalışıyoruz. Şehrimizin her bir noktasında çalışmalarımızı sürdürürken, yaşamaktan mutluluk duyulan bir şehri yeniden imar etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bu anlayışla kültür sanat alanında her yaştan vatandaşımızın katılımlarıyla kurs, etkinlik, sergi ve koro çalışmalarıyla hayatımızı renklendirmeye çalışıyoruz. Kültür ve sanat aracılığıyla aklımız, ruhumuz zarafet kazanıyor. Bu zenginliği korumak, sanat aracılığıyla ifade edilmesine zemin hazırlamak için gayret ediyoruz" dedi.

"BUGÜNÜN YARINI; YARININ UMUDU OLAN ÇOCUKLARIMIZ İÇİN NE YAPSAK AZ"

Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza yönelik olarak farklı etkinlikleri hayata geçirdiklerini ifade eden Taban, "İnegöl Belediyesi olarak nitelikli, bugünü tasarlayarak geleceğe yön veren, vizyon kişiliğe sahip ve özgüveni yüksek bireyler olması adına birçok etkinliğe imza atıyoruz. Çocuklarımızın o masum yüzleri, içten ve samimi davranışları, dünyanın tüm güzelliklerini sunan o tatlı gülüşleri, okyanusları aşan o hayalleri hiç ama hiçbir vakit sonlanmasın temennisi ile çocuklarımız için sosyal-kültürel ve sportif alanda birçok faaliyeti hayata geçiriyoruz. İnşallah bilinçli, nitelikli, kendini her platformda en doğru şekilde ifade edebilen, günümüz dünyası ile entegre olabilmiş çocuklar yetiştirebiliriz."

"23 NİSANIN COŞKUSUNA COŞKU KATTIK"

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının coşkusuna coşku katmanın mutluluğunu yaşıyoruz diyen Taban," İnegöllü çocukların eğlenceli ve hoş bir vakit geçirmeleri adına birbirinden güzel çocuk tiyatrolarının sahne aldığı Çocuk Tiyatro Festivalini hafta boyunca farklı okullarda gerçekleştirdik. Çocuk tiyatro oyunları ile İnegöllü çocuklarımız güzle ve keyifli bir zaman geçirdiler. Çocuk Tiyatro Festivaline, 22 Nisan Pazartesi günü "Ezop Çocuk Oyunu" adlı tiyatro oyunu ile Huzur İlkokulunda start vermiştik. Hafta boyunca devam eden Çocuk Tiyatro Festivalinde sırasıyla, 22 Nisan Pazartesi günü Huzur İlkokulunda "Ezop Çocuk Oyunu", 24 Nisan Çarşamba günü Yenice 19 Mayıs Orta Okulunda "Şirinler Aramızda Çocuk Oyunu", 25 Nisan Perşembe günü Kurşunlu Çok Amaçlı Salonunda "Tom ve Jerry Çocuk Oyunu" ve 26 Nisan Cuma günü ise TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda "Ezop Çocuk Oyunu" sahnelendi. 23 Nisan'a özel gerçekleştirdiğimiz programlar ile çocuklarımızın bu özel bayramlarına güzellik katmanın mutluluğunu yaşadık. Son olarak çocuklarımız bizim her şeyimiz geleceğimiz, yarınlarımız diyerek tüm çocuklarımıza en içten kalbi duygularımla sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 23 Nisan Festival Havasında Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement