Edirne'de Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Pul Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Edirne'de Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Pul Sergisi Açıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Edirne PTT Başmüdürlüğü, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Pul Sergisi açtı.

23.04.2015 09:23  Güncelleme: 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Edirne PTT Başmüdürlüğü tarafından 'Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Pul Sergisi' açıldı.

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sergi salonunda düzenlenen serginin açılışını Edirne Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, Edirne PTT Başmüdür Vekili Tamer Tangör ile filatelistleri ve öğrenciler katıldı.

Serginin açılışında konuşan Edirne PTT Başmüdür Vekili Tangör, amaçlarının çocuklara ve gençlere pulculuğu sevdirmek olduğunu belirtti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı dolayısıyla Edirne PTT Başmüdürlüğü tarafından pul sergisi düzenlediklerini ifade eden Tangör, "Serginin oluşmasında emeği geçen başta genel müdürlük olmak üzere Edirne'nin önde gelen filatelistlerine (pul koleksiyoncusu) teşekkür ediyorum. Pul sergimizin amacı çocuklarımıza gençlerimize pul ve pulculuğun önemini onlara aktararak bunu kendilerinde bir kültür haline getirmek ve gelecek nesillere aktarmak. Sergimizde maddi ve manevi değeri yüksek olsan yaklaşık 5000 pul bulunmakta. Sergi salonunda açılan gişede filatetik ürünlerin satışı yapılacak" dedi.

Sergi mesai saatleri içinde 24 Nisan Cuma gününe kadar gezilebilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'de Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Pul Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement