23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Kırıkkale'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında şehit çocuğu bir öğrenci, İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak'ın makamına oturdu.

22.04.2016 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında şehit çocuğu bir öğrenci, İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak'ın makamına oturdu.

Jandarma Komutanı Çakmak, koltuğunu özel bir okulda okuyan 6. sınıf öğrencisi şehit kızı Esma Saydam'a devretti.

Temsili olarak komutan olan Saydam, çocukların korunması anlamında alınan tedbirler hakkında bilgi istedi.

Çakmak ise, böyle güzel günlerde çocukların mutluluğuna mutluluk katmak istediklerini söyledi.

Esma Saydam'ın, 15 Ağustos 2015 günü Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yol keserek kimlik kontrolü yapan terör örgütü PKK mensuplarına müdahalede bulunan güvenlik güçlerini taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Musa Saydam'ın kızı olduğu öğrenildi.

Öte yandan, Yahşihan Kaymakamı Ferhat Özen'in koltuğuna Namık Kemal İlköğretim 4. sınıf öğrencisi Özlem Leyla Koçdoğan ve Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur'un koltuğuna ise, Yenişehir İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Rüveyda Baskın oturdu.

Temsili olarak koltuğa oturan öğrenciler, okulların giriş ve çıkışlarında öğrenciler için alınan tedbirlerin artırılmasını istedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement