23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

BBP Kocaeli İl başkanı Rıza Güven Usta, Atatürk'ün 23 Nisan'ı çocuklara armağan etmesinin onlara verdiği önemin ve onlara olan güveninin göstergesi olduğunu kaydetti

22.04.2011 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl başkanı Rıza Güven Usta, Mustafa Kemal Atatürk'ün TBMM'nin açıldığı 23 Nisan'ı çocuklara armağan etmesinin onlara verdiği önemin ve onlara olan güveninin göstergesi olduğunu kaydetti.

Usta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada bu ülkeyi kaybetmemek için savaşan Atatürk liderliğindeki askerleri minnetle andıklarını belirtti.

Onlara olan borçlarını ödemek için ülkeye sahip çıkacaklarını bildiren Usta, 23 Nisan tarihinin Meclis'in açılması ve tam bağımsız Türkiye'nin kurulmasında atılan çok önemli bir adım olduğunu kaydetti.

Meclis'in zorluklardan etkilenmeden çalıştığını ve zor günlerin aşılmasını sağladığını belirten Usta, şunları belirtti:

"Mustafa Kemal Atatürk'ün TBMM'nin açıldığı bu günü çocuklara armağan etmesi onlara verdiği önemin ve onlara olan güveninin göstergesidir. Çocuklarımızın sevgiye, hoşgörüye dayalı ortamda beklentilerinin karşılanması, sorunlarının çözülmesi yarınlarına şekil verecek birey olabilmesi için can başla çalışmalıyız. BBP olarak biz bunu benimsedik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyor barış, huzur ve esenlikler diliyorum. "

- KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement