23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Ahmet Emirhan Gezer'e bıraktı.

20.04.2018 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Ahmet Emirhan Gezer'e bıraktı.

Sabancı İlkokul Müdürü Abdurrahman Düzgün, öğretmenler ve beraberindeki 4. sınıf öğrencisi Ahmet Emirhan Gezer, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, 4. sınıf öğrencisi Gezer, Sekmen'in makam koltuğuna oturarak gazetecilere açıklamada bulundu.

Söz konusu bayramı cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiğini hatırlatan Gezer, "Belediye Başkanımız Sekmen'in yürüttüğü kentsel dönüşüm ile tarihi ve kültürel vakıfların restorasyon işlerinin takibini yağacağım. Tüm konutların altına otopark yapımı, okul bahçelerinin ağaçlandırılması ve asfalt yapılması konularında gerekli işlemleri başlatacağım." diye konuştu.

Belediye yetkilileri ile bazı daire başkanlarına çeşitli talimatlar veren Gezer, büyüdüğünde Cumhurbaşkanlığı yapmak istediğini sözlerine ekledi.

Sekmen de 23 Nisan'ın ülkeye has milli bir bayram olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti.

"Bütün çocukların bayramını kutluyorum. Ahmet evladımız bugün küçük ama bundan 20 sene sonra inşallah bu aziz millete hizmet etmenin mutluluğunu yaşayacak. Ahmet, bugün temsili olarak burada. Görüyoruz ki Ahmet'ler ve bütün çocuklarımız geleceğin temsilcileri olacak güçte. Allah evlatlarımızın bahtını açık etsin. Çocuklarımız kendini teknoloji ve fen ilimleriyle donatırlarsa gelecekte bu makamlarda olacak. Bütün evlatlarımıza başarılar diliyorum."

Konuşmaların ardından Sekmen, Gezer'e çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement