23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Amasya ve ilçelerinde törenlerle kutlandı.

23.04.2019 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Amasya ve ilçelerinde törenlerle kutlandı.

Gümüşhacıköy'de Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Program, daha sonra Gümüşhacıköy Spor Salonu'nda devam etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gültekin'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrenciler, şiir ve halk oyunları gösterileri sundu.

Program, başarılı öğrencilerin protokol üyeleri tarafından ödüllendirilmesinin ardından son buldu.

Taşova

Atatürk Anıtı'na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin konulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Eski Tekel bahçesinde devam eden programda Kaymakam Okan Yenidünya ve Belediye Başkanı Bayram Öztürk, öğrencilerin ve vatandaşların bayramını kutladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer, burada yaptığı konuşmada, 23 Nisan'ın dünya çocuklarının her yıl kutladığı ilk ve tek bayram olduğuna işaret etti.

Program, şiirlerin okunması, halk oyunları gösterileri ve geçit töreniyle son buldu.

Suluova

Hükümet Konağı önündeki Atatürk büstüne İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, öğrencilerle çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra kutlamalara, Mahmut Demir Spor Salonu'nda devam edildi.

Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz ile Belediye Başkanı Fatih Üçok, çocukların ve vatandaşların bayramını kutladı.

Günün anlam ve önemini belirtir konuşmanın ardından öğrenciler tarafından "Milli Egemenlik ve 23 Nisan" konulu şiirler okundu.

Öğrencilerin rengarenk kıyafetleriyle sundukları gösteriler, seyircilerden alkış aldı.

Kutlama töreni, resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

Programına Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Oğul, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Halit Haşimioğlu, İlçe Emniyet Müdür Vekili Engin Erkul, Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Murat Karavin, daire amirleri, okul müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Merzifon

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Daha sonra Merzifon Spor Salonu'nda devam eden programda Kaymakam Gürkan Demirkale, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Tansel Çokuysal ve Belediye Başkanı Alp Kargı, çocukların bayramını kutladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrenciler şiirler okudu.

Öğrencilerin halk oyunları gösterileri sergiledikleri törende, ilçe genelinde düzenlenen resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement