23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Ali Küncülü Ortaokulu öğrencileri SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı'yı ziyaret etti.

24.04.2019 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Ali Küncülü Ortaokulu öğrencileri SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı'yı ziyaret etti.

EMSA SANKO (Avrupa Tıp Öğrencileri Birliği) tarafından organize edilen ziyarette, Ali Küncülü Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Metin Bayram ve Genel Sekreter Dr. Yusuf Ziya Yıldırım da hazır bulundu. Rektör Prof. Dr. Dağlı ve üniversite yöneticileriyle sohbet eden öğrenciler, üniversite ortamıyla ilgili sorular yöneltti. Prof. Dr. Dağlı, "Üniversiteler, gençlerin büyüdüğü yani çocukluktan çıkıp, birey olarak kendilerini fark ettikleri yerlerdir" dedi. Üniversitelerin görevlerinin gençlere mesleki bilgi verme yanında onları hayata hazırlamak olduğunu belirten Prof. Dr. Dağlı, tıp ve sağlıkla ilgili meslekleri seçerken, gönüllülüğün ve bu meslekleri sevmenin çok önemli olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Dağlı, "Mutlaka hepinizin hayalleri olsun. Bu hayallere ulaşma konusunda öğretmenleriniz ve aileniz en büyük rehberleriniz" önerisinde bulundu.

SANKO Üniversitesi'nin kapılarının öğrencilere daima açık olduğunu kaydeden Prof. Dr. Dağlı, konuklarına armağanlar vererek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Murat Akkın ile Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ayşen Bayram'ı da bir ziyaret eden öğrenciler, tıp eğitimi hakkında bilgiler aldı.

Tıp fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Demet Arı Yılmaz'ın Tıp Fakültesi 1'inci sınıf öğrencileriyle Mesleki Beceri Laboratuvarı'ndaki dersine de katılan öğrenciler, üniversitenin laboratuvarlarını ve kütüphanesini de gezme fırsatı buldu.

SANKO Üniversitesi

2013 yılında kurulan SANKO Üniversitesi'nde Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde lisans düzeyinde, Moleküler Tıp, Hemşirelik, Biyolojik ve Biyomedikal Bilimler ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanlarında yüksek lisans ve Biyoistatistik alanında Doktora eğitimleri veriliyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de K-Şarj Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Açıldı
    14:44 Kayseri'de K-Şarj Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Açıldı

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri ve Civarı Elektrik Türk AŞ ile Hunat Enerji şirketinin hizmete sunduğu K-Şarj elektrikli araç şarj istasyonunun açılış törenine katıldı. Açılış töreninde konuşan Büyükkılıç, elektrikli araba sayısının arttığını ve belediyenin de elektrikli otobüslerle filoyu zenginleştirdiğini belirtti. Ayrıca, Millet Bahçesi'nde güneş enerji santrali destekli şarj üniteleri projesi için talimat verdiğini söyledi. K-Şarj elektrikli araç şarj istasyonu, 35 milyon TL'lik bir yatırımla hayata geçirildi ve KCETAŞ tarafından yüzde 20 indirimli hizmet verecek.

  • Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Mutaflar Mahallesi'ni ziyaret etti
    14:44 Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Mutaflar Mahallesi'ni ziyaret etti

    Başkan Kıvrak, Mutaflar Mahallesi'nde vatandaşlara projelerini anlattı ve düğün salonunu yeniden düzenleyeceklerini duyurdu.

  • İmamoğlu Pendik'ten İliç'i Anımsattı: İçimiz Yanıyor... Sorumluların Ağzında Tek Cümle Yok... İmza Atan Bakan ve Diğerlerinden Tek Bir Açıklama Yok
    14:44 İmamoğlu Pendik'ten İliç'i Anımsattı: İçimiz Yanıyor... Sorumluların Ağzında Tek Cümle Yok... İmza Atan Bakan ve Diğerlerinden Tek Bir Açıklama Yok

    İBB Başkanı İmamoğlu, Pendik'in AKP'li Belediye Başkanı Ahmet Cin’in, hakkını arayan yurttaşı azarladığı Pendik Ertuğrulgazi Mahallesi’nden vatandaşlara seslendi. “Bunlar seçimi kaybedeceğini anladı ya hemen yalana, dolana, kumpasa başladılar” diyen İmamoğlu, “Yolun kenarında, caddede, parkta, orada, burada, yanan otobüs filmleri çekmek, kumpaslar kurmak, 4,5 sene önceki videodan kendine iş aramak… Savcı gibi her gün açıklama yapıyor Adalet Bakanı. Üzülüyorum onun haline. Bakın; 17 tane bakan. İstanbul'da siyaset yapıyor. Şimdi 17 bakan artı aday; etti 17+1. Ama bir kişi daha var, o da geliyor. Yakındır, gelecek. Bekliyoruz vallahi; gel, bekliyoruz. Buyursun gelsin” dedi. Meydandaki bir dövizi okuyup İliç'te liç yığını altında kalanları anımsatan İmamoğlu, “İçimiz yanıyor. Canımız toprak altında. Doğamız tehdit altında ve bu konudaki sorumluların ağzından tek bir cümle yok. Sanki o dağ kendiliğinden aşağı gelmiş, can almış. Ve o doğayı perişan etmiş ama ne devleti yönetenler ne altına imza atan sayın bakan veya diğerleri tek bir açıklama yok. Sanki izinler gökten indi, yanlışlar gökten indi" diye konuştu.

  • Osmaneli Anaokulu'ndan Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Sergisi
    14:41 Osmaneli Anaokulu'ndan Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Sergisi

    Bilecik'in Osmaneli İlçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı kapsamında, Osmaneli Anaokulu öğrencileri ve velileri tarafından hazırlanan açık hava sergisi büyük ilgi gördü.

  • Şırnak Uludere kara yolu sağanak sonucu ulaşıma kapandı
    14:41 Şırnak Uludere kara yolu sağanak sonucu ulaşıma kapandı

    Uludere ilçesinde yaşanan sağanak sonucu Şırnak-Uludere kara yolu Uludere 3 ve Uludere 5 köprüleri mevkisinde akarsuyun debisi yükselerek taştı. Bu durum sonucunda araçlar mahsur kaldı ve yol ulaşıma kapandı. Kepçelerin yardımıyla araçlar kurtarıldı ve yol açma çalışmaları devam ediyor.

  • Diyarbakır'da DEM Parti yöneticileri ve Gençlik Meclisi üyelerine operasyon: 15 kişi gözaltına alındı
    14:39 Diyarbakır'da DEM Parti yöneticileri ve Gençlik Meclisi üyelerine operasyon: 15 kişi gözaltına alındı

    Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında polis ekipleri, belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda DEM Parti yöneticileri ve Gençlik Meclisi üyeleri de dahil olmak üzere 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

  • Antalya'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 14 şüpheli gözaltına alındı
    14:37 Antalya'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 14 şüpheli gözaltına alındı

    Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent genelinde kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışma başlattı. Operasyonda 1 milyon 515 bin boş makaron, 8 bin 140 puro, sahte bandroller, elektronik sigaralar, güneş gözlükleri, kaçak tütün, 5 kaçak cep telefonu, 2 sigara sarma makinesi ve 8 bin 245 litre sahte alkol ele geçirildi. 14 şüpheli gözaltına alındı.


Advertisement