23. Uluslararası Antrenör Gelişim Seminerinde İlk Gün Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

23. Uluslararası Antrenör Gelişim Seminerinde İlk Gün Tamamlandı

23. Uluslararası Antrenör Gelişim Seminerinde İlk Gün Tamamlandı

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen 23. Uluslararası Antrenör Gelişim Seminerinin ilk gün oturumları sona erdi.

06.01.2015 20:06  Güncelleme: 22:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen 23. Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri'nin ilk gün oturumları sona erdi.

Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen seminerin ilk gün son bölümünde teknik direktör ve FIFA Teknik Komite Üyesi Gerard Houllier 2014 Dünya Kupası Analizi ve Dünya Kupası'nda ortaya çıkan son trendler başlıklı iki sunum yaptı. Ayrıca TFF Maç ve Performans Analiz Departmanı Sorumlusu Dr. Metin Çakıroğlu tarafından, Maç analizi ve taktiksel uygulamalar konulu, Pro-Zone İngiltere Premier Lig Sorumlusu Jamie Roberts tarafından da Maç ve performans analizlerinde yeni uygulamalar konulu iki ayrı oturum düzenlendi.

Teknik direktör ve FIFA Teknik Komite Üyesi Gerard Houllier, seminerde yaptığı konuşmada 2014 Dünya Kupası'nda hücum futbolunun yeniden popüler olduğunu söyledi.

Fransız çalıştırıcı, 2014 Dünya Kupası'nda oyuncuların, antrenör davranışlarının ve organizasyonun kalitesinin çok yüksek olduğunu belirterek, Rekor derecede gol kaydedildi. 2,67 gol ortalaması vardı. Hücum futbolunun tekrardan popüler olduğunu görmeye başladık. Takımların daha ofansif bir anlayışla, kaybetmekten ziyade kazanma felsefesiyle oynadığını gördük dedi.

Seminer, yarın UEFA ve FIFA Eğitim Danışmanı Jacques Crevoisler'in Antrenörlüğün değişimi ve gelişimi konulu oturumu ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Futbolumuz ve geleceği konulu toplantısının ardından sona erecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 23. Uluslararası Antrenör Gelişim Seminerinde İlk Gün Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement