230 Promille Olacağı Bu - Son Dakika
Güncel

230 Promille Olacağı Bu

230 Promille Olacağı Bu

Aşırı Alkollü Sürücü, Açık Olan 2 Metre Derinliğindeki Doğalgaz Çukuruna Düştü.

25.10.2010 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de aşırı alkol aldıktan sonra direksiyon başına geçen 30 yaşındaki Selim A., doğalgaz çalışması nedeniyle kapatılan yola girince açık olan 2 metre derinliğindeki doğalgaz çukuruna düştü. Çevredekiler tarafından otomobilin içinden çıkartılan A., Edirne Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza, dün gece saatlerinde Turan Dursun Caddesi üzerinde meydana geldi. Trakya Gazdaş ekipleri caddeye doğalgaz döşemek için kazı yaptı ve caddeyi güvenlik tedbiri için şerit çekerek trafiğe kapattı. Ancak aşırı alkol alan Selim A., 22 HV 505 plakalı otomobili ile kapalı olan yola girince otomobil ile birlikte 2 metre derinliğindeki çukura düştü. Kazayı gören çevredekiler, içindeki su borusu da patlayan çukurdaki otomobilin sürücüsünü kendi imkanları ile dışarıya çıkarttı. Gelen sağlık ekipleri ise yaptığı ilk müdehalenin ardından A.'ı ambulansla Edirne Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Gelen çok sayıda meraklı ise çukura düşen otomobili cep telefonları ile fotoğrafladı. Çukurdaki otomobil ise gelen çekici ile çıkartılarak oto tamircisine götürüldü. Hastanede alkol testi yapılan Selim A.'ın 230 promil alkollü olduğu tespit edildi. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 230 Promille Olacağı Bu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement