24 Haziran Seçimlerine Doğru - Son Dakika
Güncel

24 Haziran Seçimlerine Doğru

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, bazı çevrelerin AK Parti üzerinden bir algı operasyonu yürütmeye çalıştığını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önünü kesemeyeceklerini anlayınca, AK Parti'nin parlamentoda çoğunluğu elde edememesi için bir takım kirli oyunlar...

31.05.2018 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, bazı çevrelerin AK Parti üzerinden bir algı operasyonu yürütmeye çalıştığını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önünü kesemeyeceklerini anlayınca, AK Parti'nin parlamentoda çoğunluğu elde edememesi için bir takım kirli oyunlar sahnelenmeye çalışıldığını söyledi.

Uzer, seçim çalışmaları kapsamında AA Gaziantep Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Parti olarak seçim için çalışmalara zaman kaybetmeden başladıklarını, gece geç saatlere kadar halkla iç içe olduklarını anlatan Uzer, "Bazı çevreler AK Parti üzerinden bir algı operasyonu yürütmeye çalışıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önünü kesemeyeceklerini anlayınca, AK Parti'nin parlamentoda çoğunluğu elde edememesi için bir takım kirli oyunlar sahnelenmeye çalışılıyor." dedi.

Uzer, Allah'ın yardımıyla buna izin vermeyeceklerini dile getirerek, "Gittiğimiz her yerde anlatıyoruz. Kirli bir algı operasyonu var. Maalesef ilk sahaya çıktığımızda bunu gördük. 'Cumhurbaşkanımız baştacı ama AK Parti'ye oyu vermeyelim' diye bir bakış açısı oluşturulmaya çalışılıyor. Bu algı operasyonunu yıkacağız. Önümüzdeki 20-25 günde çok çalışacağız. Sahaya indiğimizde oy oranı 50-52 arasındaydı. Bu oranları yavaş yavaş arttıracağız. Hedefimiz oy oranlarımızı yüzde 62-65'e çıkarmak." diye konuştu.

Ahmet Uzer, belediyelerin kent genelinde sundukları hizmetlerin de kendilerine büyük destek olduğunu belirterek, halktan bu yönde bir şikayet almadıklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 24 Haziran Seçimlerine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement