24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika
Güncel

24 Kasım Öğretmenler Günü

Eskişehir'de 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

24.11.2017 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Eskişehir Vilayet Meydanı'nda düzenlenen törende, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen'in Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra Hacı Süleyman Çakır Anadolu Kız Lisesi Konferans Salonu'nda devam eden programda, Atatürk Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri konser verdi.

Etkinlikte, mesleğe yeni başlayan öğretmenler yemin etti, "öğretmenler arası anıları" yarışmasında dereceye giren öğretmenlere çeşitli hediyeler verildi.

Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol, İl Milli Eğitim Müdür Özen ile diğer ilgililerin katıldığı program, emekliye ayrılan öğretmenlere "hizmet şeref" belgelerinin verilmesiyle sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement