24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika
Güncel

24 Kasım Öğretmenler Günü

Kahramankazan ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen etkinlikle kutlandı.

24.11.2017 19:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramankazan ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Büyükşehir Belediyesi Kahramankazan Aile Yaşam Merkezinde düzenlenen programa, Kaymakam Engin Aksakal, Cumhuriyet Başsavcısı Ersel Yıldız, Garnizon Komutanı adına Hava Yarbay Mert Özeray, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Mustafa Hakan Güvençer Fen Lisesi tarafından hazırlanan programda öğrenciler gösteri sundu. Öğrenciler öğretmenlerini, salona girişlerinde keman çalarak kırmızı karanfillerle karşıladı.

Karanlığı aydınlatan öğretmenlerini temsil eden öğrencilerin ellerinde meşalelerle salonun farklı kapılarından girerek sahneye çıkmalarıyla başlayan programda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Oğuz, Yusuf Çetin'in "Çığlık" adlı şiirini okudu.

Öğretmen sevgisinin konu alındığı şiirlerin okunduğu ve şarkıların söylendiği programda Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve 15 Temmuz Gazisi Öğretmen Derya Ovacıklı için bir sürpriz de yer aldı. 15 Temmuz gazisi ve belediye başkanının öğretmenleriyle yapılan röportajlar sinevizyon gösterisiyle izlendi.

Programda mesleğe yeni başlayan öğretmenler törenle yemin etti, emekli olan öğretmenler ise meslektaşlarına veda etti.

"Hababam Sınıfı" tiyatro oyunundan sahneler canlandıran öğrencilerin gösterisi de izleyenlerden büyük alkış aldı. Programda ayrıca Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçe genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement