24 Kasım Öğretmenler Günü Beypazarı'nda Kultandı - Son Dakika
Yerel

24 Kasım Öğretmenler Günü Beypazarı'nda Kultandı

24 Kasım Öğretmenler günü Beypazarı ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

24.11.2013 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

24 Kasım Öğretmenler günü Beypazarı ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle, ilk olarak Atatürk parkı içinde bulunan Atatürk anıtına çelenk konuldu ve saygısı duruşunda bulunuldu. Öğretmen evi salonunda devam eden kutlamalar, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın öğretmenler günü dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajının okunmasıyla başladı.

Törene Kaymakam Mustafa Kaya, Belediye başkanı Cengiz Özalp, Emniyet müdür yardımcısı Ali Garanlı, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Temür, şube müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Kaymakam Mustafa Kaya'da konuşmasında, kendisinin Anadolu'dan göçmüş bir ailenin çocuğu olduğunu vurgulayarak, "Anneme okuma yazma bilmez. Babam ilkokuldan terk. Bu anlamda bizi yetiştiren tüm öğretmenlerimin, önünde saygı ile eğiliyor, benim yetişmemde, kaymakam olmamda emeği olan öğretmenlerimin  ellerinden öpüyorum" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Temür ise,  'Hayatta eli öpülecek iki kişi vardır. Bunlardan biri anne baba, diğeri ise öğretmenlerdir' dedi.

Daha sonra, stajyerlikleri kalkan 9 öğretmen adayı, Türk bayrağı üzerine ellerini koyarak, öğretmen andını okudu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 24 Kasım Öğretmenler Günü Beypazarı'nda Kultandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement