24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru - Son Dakika
Güncel

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

23.11.2016 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Yeşilyurt, mesajında, ülkenin geleceği olan çocuk ve gençlerden başlayarak insan yetiştirmeyi meslek edinmiş öğretmenlerin, önemini ve saygınlığını hiçbir zaman yitirmediğini ifade etti.

Ülkede Cumhuriyetin ilk yıllarından itibaren fikir, sanat, bilim ve kültür alanlarında ülkenin şekillenmesinde ve kalkınmasında öğretmenlerin her zaman öncü olduğunu aktaran Yeşilyurt, şunları kaydetti:

"Yeni nesiller yetiştirmek ve gençleri ülkenin geleceği için hazırlamak öğretmenliği onurlu ve kıymetli bir meslek yapmıştır. Bugün dünyanın güçlü devletlerinden biri haline gelen Türkiye'nin, bu konuma gelmesindeki en önemli paylardan biri, hiç şüphesiz, fedakar ve cefakar öğretmenlerimize aittir. Türkiye'nin gelecek hedeflerine, 2023 ideallerine, 2053 ve 2071 vizyonlarının hayata geçirilmesinde, öğretmenlerimizin çabaları ve emeklerinin çok önemli payı olacaktır. Türkiye, öğretmenlerimizin yetiştirdikleri özgür düşünceli, sorgulayan, nitelikli nesiller sayesinde bu hedeflere çok daha kolay ulaşacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Başöğretmen sıfatını alması vesilesiyle, 1981 yılından bu yana her yıl Öğretmenler Günü olarak kutladığımız 24 Kasım'ın tüm öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement