24 Kişiye Mezar Olan Vagonların Kaldırılması Çalışması Bugün Başlıyor - Son Dakika
Genel

24 Kişiye Mezar Olan Vagonların Kaldırılması Çalışması Bugün Başlıyor

- 24 kişiye mezar olan vagonların kaldırılması çalışması bugün başlıyorTEKİRDAĞ - Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç 24 kişiye mezar olan vagonların kaldırılması çalışmalarına bugünden itibaren başlanacağını söyledi.

11.07.2018 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- 24 kişiye mezar olan vagonların kaldırılması çalışması bugün başlıyor

TEKİRDAĞ - Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç 24 kişiye mezar olan vagonların kaldırılması çalışmalarına bugünden itibaren başlanacağını söyledi.

Uzunköprü - Halkalı seferini yaptığı sırada 8 Temmuz 2018 Pazar günü Çorlu sınırları içerisindeki Balabanlı ve Çorlu İstasyonları arasındaki Sarılar Mevkii'nde aşırı yağış nedeniyle menfez çökmesi sonucu raydan çıkarak devrilen ve 24 kişiye mezar olan vagonların kaldırılma çalışmalarına bugünden itibaren başlanacak.

Kazanın yaşandığı sırada tam bir seferberlik hali ilan ederek ambulansların giremediği kaza yerine traktörleri ve römorkları ile ulaşarak kazazedelerin yardımına koşan Sarılar Köyü'ne Tekirdağ Valisi başkanlığındaki protokol heyeti ziyaret gerçekleştirdi.

Protokol üyelerinin köy kahvesinde vatandaşlarla basına kapalı olarak yaptığı görüşmenin ardından kısa bir açıklama yapan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan kazanın ardından hastanelerde tedavisi süren 40 yaralı kaldığını bunlardan 7'sinin durumunun ağır olduğunu söyledi.

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç da kazanın yaşandığı hattın onarıldığı yük ve yolcu trenlerinin seferlerine başladığını 24 kişiye mezar olan vagonların kaldırılması işlemlerine ise bugünden itibaren başlanacağını kaydetti.

24 Kişiye Mezar Olan Vagonların Kaldırılması Çalışması Bugün Başlıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel 24 Kişiye Mezar Olan Vagonların Kaldırılması Çalışması Bugün Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement