24 Temmuz Basın Bayramı - Son Dakika
Güncel

24 Temmuz Basın Bayramı

Denizli İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cengiz Yıldız, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla kentte görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

24.07.2017 18:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cengiz Yıldız, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla kentte görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Yıldız, Denizli Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutladı.

Cemiyeti ziyaretinde jandarma teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi veren Yıldız, yapılan çalışmalarla suç oranlarında azalma kaydedildiğini dile getirdi.

Yıldız, Denizli'de kamu kurumları, basın ve vatandaşlarla el birliği içerisinde bir çalışma sergilediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"2014'te faili meçhul olay sayısı 950 iken, 2015'te 330'a, 2016'da 250'ye düşürdük. İl genelinde uyuşturucu ile mücadelede büyük mesafe kat ettik. 2014'te 59 gram eroin ele geçirilirken, son üç yılda yaptığımız çalışma ile 9 kilogram eroin ve kokain ele geçirdik. Kocabaş Mahallesini huzura kavuşturduk, artık insanlarımız orada huzur içerisinde yaşamlarını sürdürüyor. Bunları yaparken bize desteğini esirgemeyen bütün yetkililere teşekkür ediyorum."

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı da Tuğgeneral Yıldız'a görev süresi içerisinde basın çalışanlarına gösterdiği ilgiye teşekkür ederek, Antalya'daki yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

İçişleri Bakanlığına ait atama kararları kapsamında tuğgeneralliğe terfi eden Yıdız, Antalya İl Jandarma Komutanı olarak atanmıştı.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement