24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı - Son Dakika
Güncel

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

Muş Valisi Aziz Yıldırım ve AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla birer mesaj yayımladı.

24.07.2018 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş Valisi Aziz Yıldırım ve AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla birer mesaj yayımladı.

Basın mensuplarının bayramını kutlayan Vali Yıldırım, mesajında, düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili aracı durumundaki basın, demokrasinin vazgeçilmez en önemli kurumlarından biri olduğunu ifade etti.

Yıldırım, şunları kaydetti:

"Kamu yönetimiyle vatandaşlarımız arasında önemli bir işlev görevi gören basınımız demokrasinin ve Cumhuriyetimizin kökleşmesinde önemli bir yere sahiptir. Tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı ve sesi olan basın kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde başarıyla yerine getirmiş ve getirmektedir. Son dönemde yaşanan menfur darbe girişimi gösterdi ki milli değerlere saygılı, kişi hak ve özgürlükleri temel alan bir anlayışla görevini yerine getiren basın organları demokrasilerin en büyük güvencesidir. Milli iradeye vurulmak istenen bu kalkışmada, milli birlik ve bütünlüğümüzü koruyucu tutum ve yayınlarından dolayı basın mensuplarımız her türlü övgü ve takdiri hak etmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle basında sansürün kaldırılışının yıl dönümünde, Muş'ta faaliyet gösteren yerel gazete, dergi, radyo ve internet televizyonlarımız başta olmak üzere bütün basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum."

Milletvekili Şimşek ise, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla tüm basın mensubunun bayramını kutladı.

Şimşek, mesajda, basının önemli bir iletişim aracı olduğunu ifade ederek, basın mensuplarına görevlerinde başarılar diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement