24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı - Son Dakika
Güncel

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

Mardin Gazeteciler Cemiyeti, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısı program düzenledi.

25.07.2017 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Gazeteciler Cemiyeti, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısı program düzenledi.

Kentteki bir tesiste düzenlenen yemekli programa, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Yaman, 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Kurmay Albay Altan Er, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Adli Yargı Komisyon Başkanı Murat Viran, Artuklu Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, Vali Yardımcısı Ali İkram Tuna, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Jandarma Komutanı Albay Zafer İzcan, Artuklu Üniversitesi Genel Sekreteri Şahin Arpağ, Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Adnan Günbegi ile gazeteciler katıldı.

Vali Yaman, programda yaptığı konuşmada, bayramı bayram tadında kutlamak gerektiğini belirterek, gazetecilerin Basın Bayramı'nı kutladı.

Gazetecilerle bir arada bulunmaktan memnun olduğunu ifade eden Yaman, şöyle konuştu:

"Mardin'de gördüğümüz, gerçekten tarafsız, şehri düşünen ve hep bu duygu içinde çalışan bir basın camiası var. Bu da ilimiz ve kamu görevlileri açısından önemli. Ben mesai arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Her günümüzün böyle bayram tadında olmasını temenni ediyorum."

Valilik ve büyükşehir belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi veren Yaman, yapılan bütün işlerde uygun fiyat teklifi alınarak halkın parasının bir kuruşunun bile heba edilmeden Mardinlilere hizmet olarak döndüğünü ifade etti.

Vali Yaman, şunları kaydetti:

"Bu çalışmayı bir seçilmiş belediye başkanı yapsa topa tutarlar. Toz içinde kaldık yollar bozuk. Evet şu an sıkıntılı bir süreç. Çünkü düzelterek bir şeyleri güzelleştirmek istiyoruz. Birkaç ay Mardin halkı ile birlikte sıkıntı çekeceğiz. Ama çalışmalar bitince Mardin en güzel hizmeti almış olacak. Varsın ben kötü olayım ama Mardin için en iyisini, güzelini yapmak için çalışıyoruz. Doğru bildiğim ve halkımıza hizmet için tüm ekibimiz var gücü ile çalışıyor. Doğru bildiğim bir hizmetten asla geri adım atmam."

Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik ise, yerel basının güçlendirilmesi gerektiğini kaydederek katılımcılara teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek
    23:19 CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek

    CHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını duyurdu. Parti, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazıda, bu üyelerin isim ve görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin bildirilmesini istedi.

  • Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu
    23:16 Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu

    Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimle Ozan Özçelik derneğin yeni başkanı oldu. Seçim sonuçlarına göre 14 oy alan Özçelik, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte derneği yönetecek.

  • Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu
    23:16 Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu

    Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde ilkokul 4. sınıf öğrencisi Ayaz Yalçın ve iki arkadaşı dünden itibaren haber alınamıyor. Aile ve polis ekipleri kayıp çocukları bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor
    23:13 Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor

    Ordu'da Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Ordu Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından düzenlenen ana arı yetiştiriciliği kursuna 23 kişi katıldı. Vali Muammer Erol, kursu ziyaret ederek kursiyerlere başarılar diledi. Kurs sonunda sertifika verileceği belirtildi.


Advertisement