25 Saat Filmi - Son Dakika
Güncel

25 Saat Filmi

25 Saat Filmi

25 Saat filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. 25 Saat filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

01.07.2011 21:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Monty Brogan’ın (Edward Norton) özgürlüğünün son 24 saatinde zaman hızla geriye saymaktadır. 24 saatlik süre bittiğinde yedi yıl yatmak üzere hapishaneye girecektir. Bir zamanlar Manhattan’ın kralı olan Monty artık alıştığı yaşama; kendisine New York’un en gösterişli kulüplerinin kapılarını açan ama aynı zamanda da en yakın dostlarına yabancılaştıran yaşama veda etmek üzeredir.

Monty özgürlüğünün son gününde eskiden tanıdığı insanlarla yeniden iletişim kurmaya çalışır. Bunların başında oğlunun uyuşturucu işine bulaşması nedeniyle her zaman sorunlar yaşayan babası (Brian Cox) vardır. Eski günlerdeki yakın arkadaşlarından ikisi olan Jacob (Philip Seymour Hoffman) ve Slaughtery (Barry Pepper) ile de buluşur. Son gününde görüştükleri arasında kız arkadaşı Naturelle de (Rosario Dawson) vardır. Kendisini polislere ihbar edenin o olup olmadığından bile emin değildir. Monty aslında hiçbir şeyden emin değildir. Tek bildiği önündeki zamanın hızla azaldığı ve yapması gereken tercihler olduğudur.

“Summer of Sam”, “Do the Right Thing” ve “Malcolm X”in ünlü yönetmeni Spike Lee, son çalışması “25th Hour”da hayatında yaptığı hatalara dair günah çıkartmaya çalışan ama bunu yaparken de hayatın kendisini bu noktaya nasıl getirdiğinden emin olamayan bir uyuşturucu satıcısının özgürlüğünün son 24 saatlik dilimine ışık tutuluyor.

Touchstone Pictures’ın sunduğu “25th Hour”un yönetmenliğini Spike Lee üstlendi. Yapımcılığını Tobey Maguire, Julia Chasman, Spike Lee ve John Kilik’in üstlendiği filmin senaryosunu, kendi kaleme aldığı romanından yola çıkarak David Benioff yazdı. Başrollerinde Edward Norton, Philip Seymour Hoffman, Barry Pepper, Rosaria Dawson, Anna Paquin ve Brian Cox kamera karşısına geçti.

Yönetmen: Spike Lee

Senaryo: David Benioff

Oyuncular: Anna Paquin, Rosario Dawson, Philip Seymour, Barry Pepper, Edward Norton

Filmin Türü: Suç, Drama,

Orijinal Adı: 25th Hour

Yapım Yılı: 2002

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 135 dk.

Resmi Sitesi: http://25thhour.movies.com/

Dağıtıcı Firma: UIP

Vizyon Tarihi: 30.05.2003

Son Dakika Güncel 25 Saat Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement