26. Uluslararası Tüketici ve Sosyal Medya Zirvesi Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Ekonomi

26. Uluslararası Tüketici ve Sosyal Medya Zirvesi Ödülleri Sahiplerini Buldu

26. Uluslararası Tüketici ve Sosyal Medya Zirvesi Ödülleri Sahiplerini Buldu

Her yıl düzenlenen Uluslararası Tüketici Zirvesi, 26.yaşını 15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü'nde kutladı.

16.03.2013 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her yıl düzenlenen Uluslararası Tüketici Zirvesi, 26. yaşını 15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü'nde kutladı. Sheraton İstanbul Maslak Hotel'de gerçekleştirilen organizasyonda iş, sanat ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Tüketici Zirvesi'nin açılışında bir konuşma yapan Tüketici Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ustaoğlu, "Ömrümün yarısını verdiğim bir amaç bugün 26 yaşında. 'Tüketici ne ister?' diye sorduk. Tüketici kalite ister, sağlıklı ürün ister, mutlu olmak ister, hakkının yenmemesini ister, aldatılmak istemez. Tüketici insandır, tüketici hakkı kul hakkıdır. Türkiye dünyanın bir çok ülkesinden çok daha ileri noktadadır. Türkiye kalite noktasında dünyanın bir çok ülkesinden daha ileri bir noktadadır. Biz kaliteden yanayız, biz tüketiciden yanayız" dedi.

Dünyada, imalat ve hizmet sektöründe tüketici istek ve beklentilerini görerek iş dünyasına bundan sonraki süreçte almaları gereken tedbirleri, dünyaya entegre olma yollarını, değişen tüketim alışkanlıklarını, alternatif satış modellerini, marka algılama metotlarını ve sosyal medya başta olmak üzere tüketiciye ulaşabilmek için hangi yolların ve yöntemlerin uygulamaya konulması gerektiğinin bilgilerinin paylaşıldığı zirve, yurtiçi ve yurtdışından önemli sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Konunun uzmanları, uygulayıcıları ve tüketici katılımlarıyla gerçekleşen 26. Uluslararası Tüketici ve Sosyal Medya Zirvesi kalitenin yükseltilmesine, tüketici bilincinin yaygınlaştırılmasına ve işletmelerin dünya ile rekabet edebilirliğine dikkat çekti.

Konferansta tüketici kültürünün yaygınlaştırılması ve kalitenin yükseltilmesi için çalışmalar yapan markalar yaşanmış başarı öykülerini paylaştılar, başarılı çalışmalarından dolayı

teşekkür plaketi alan ulusal ve uluslararası işletme temsilcileri, birbirleriyle tanışıp fikir alış verişinde bulunarak yeni iş birliktelikleri sağladılar.

Gecede, Gönül Yazar "Yaşam Boyu Onur Ödülü" alırken, markalar katılımlarından ve katkılarından dolayı plaketlerini, katılım sertifikalarını akşam yemeği eşliğinde ülkenin önde gelen simaları tarafından aldılar.

Gecede katılımlarından dolayı plaket takdim edilen konuklar şunlar: "Gönül Yazar, Yeşim Salkım, İzzet Altınmeşe, Süreyya Davulcuoğlu, Belkıs Akkale, Nuray Hafiftaş, Selahattin Alpay, Banu Zorlu, Seyyal Taner, Eylem Naz, Tuğba Ekinci".

Katılımlarından dolayı plaket alan markalardan bazıları şunlar: "Atlasjet, Opet, Aryıldız, Açı Eğitim Kurumları, Tavuk dünyası, Tutkunlar Çelik Kapı, Sergün". - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi 26. Uluslararası Tüketici ve Sosyal Medya Zirvesi Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması
    00:12 AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 'İlk Evim Arsa' projesinde gelinen son durumu açıkladı. Önsay, müstakil ve müşterek arsalar için yapılan kura çekimlerinin tamamlandığını ve sözleşmelerin imzalanmaya başlandığını belirtti. Müstakil arsalar için çalışmaların devam ettiğini ve 2 ay içinde sözleşme imzalama aşamasına gelinmesi için hızla çalışıldığını ifade etti.

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak
    21:26 Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 694 milyon 461 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını duyurdu. Ödemeler arasında hububat-baklagil ve dane mısır desteği, hayvan hastalıkları tazminat desteği, biyolojik/biyoteknik mücadele desteği, sertifikalı tohum üretim desteği, kırsal kalkınma yatırım desteği, bombus arısı kullanım desteği, büyükbaş damızlık (düve) hayvan alım desteği, küçük aile işletmesi desteği ve sertifikalı fidan kullanım desteği bulunuyor.

  • İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı
    21:23 İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı

    İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın Üst Yöneticiliği (CEO) görevini vekaleten yürüten Selahattin Bilgen, Eylül 2023'ten beri bu görevi sürdürüyordu. İGA, küresel rekabetin hızla değişen dinamiklerine uyum sağlayarak kurumsal güçlenmesini sürdürüyor. Bilgen'in kapsamlı tecrübesi, bilgi ve birikimiyle İstanbul Havalimanı'na önemli katkılar sunduğu belirtilerek, asaleten İGA İstanbul Havalimanı İşletmesi CEO'su olarak atandığı açıklandı.

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi
    20:48 Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi

    Ankara'nın Nallıhan ilçesinde belediye, çiftçilere girdi ve yem maliyetlerini azaltmaları amacıyla yüzde 75 hibe destekli silajlık mısır tohumu desteği verdi. Nallıhan Belediyesi, yerelden kalkınma ilkesi doğrultusunda tarım ve hayvancılığa hibe desteklerini artırarak, üreticilere mısır tohumu dağıttı. Belediye Başkanı Ertunç Güngör, üreticilere desteklerinin süreceğini belirterek, bereketli bir üretim diledi.


Advertisement