28 Şubat Süreci Panelde Tartışılacak - Son Dakika
Yerel

28 Şubat Süreci Panelde Tartışılacak

28 Şubat Süreci Panelde Tartışılacak

Türkiye’nin siyaset, ekonomi ve sosyal yaşamında derin ve olumsuz izler bırakan 28 Şubat Süreci, dönemin mağduru olan Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Karakaya ile AK Parti 23. Dönem Milletvekili Hüsnü Tuna’nın da katılacağı programda tartışılacak.

22.02.2015 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin siyaset, ekonomi ve sosyal yaşamında derin ve olumsuz izler bırakan 28 Şubat Süreci, dönemin mağduru olan Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Karakaya ile AK Parti 23. Dönem Milletvekili Hüsnü Tuna'nın da katılacağı programda tartışılacak.

Bağcılar Belediyesi'nin Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenleyeceği panelde bir dönem ülke ve toplum üzerinde olumsuz etkiler bırakan 28 Şubat süreci her yönüyle konuşulacak. 28 Şubat 1997'de yapılan Milli Güvenlik Kurulu toplantısı sonucu açıklanan kararlarla başlayan ve ülkemize ve insanımıza büyük zararları olan süreç, "Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve 28 Şubat Süreci" panelinde masaya yatırılacak.

Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı'nda düzenlenecek panele konuşmacı olarak sürecin şahidi ve mağduru olan Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Karakaya ile AK Parti 23. Dönem Milletvekili Hüsnü Tuna katılacak. 27 Şubat 2015 tarihinde Cuma günü saat 19.30'da düzenlenecek panelin moderatörlüğünü gazeteci-yazar Ekrem Kızıltaş yapacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 28 Şubat Süreci Panelde Tartışılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement