29-30 Ağustos Kandıra Ömerağzı Deniz ve İzcilik Kampı - Son Dakika
Güncel

29-30 Ağustos Kandıra Ömerağzı Deniz ve İzcilik Kampı

Gerçekleştirdiği izcilik faaliyetleriyle adından söz ettiren Gebze İlim, Kültür ve Çevre Kulübü Derneği (İLK-ÇEV), hafta sonunu oldukça etkin geçirdi.

01.09.2015 09:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2014 yılı Gençlik Projeleri Destek programı kapsamında, İLK-ÇEV tarafından yürütülen ''Sanayi Bölgesi Gebze'de,Çocuklar İzcilikle Tanışıyor''Projesi kapsamında deniz ve izcilik kampı düzenledi.

İLK-ÇEV'de toplanan genç izciler izci liderleri ve izci gönüllüleri hazırlıkların tamamlanmasından sonra kamp alanına hareket ettiler.

Vahdettin, Ulubatlı, Aslan , Divan, Şahin ve Kanarya obası şeklinde 6 kişilik gruplar oluşturan izciler kamp alanına ulaşınca hemen çadırlarını kurarak kamp alanının emniyetini sağladılar. Beş izci lideri ,kulüp önderi izci ve izci gönüllülerinden oluşan 48 kişilik ekiple keyifli bir hafta sonu geçirip, doğa ve denizle bütünleşerek kentte yaşamın meydana getirdiği stres ve yorgunluğu attılar.

Kamp müdürü Sıddık Ayçiçek önderliğinde futbol, voleybol, bilek güreşi, satranç, çuval yarışı, halat çekme ve değerler eğitimi gibi faaliyette bulunup denizde stres atan izciler, akşamda kamp ateşi önünde müzik eşliğinde közde patates ve mısır yiyerek muhabbet ettiler. Gençler hünerlerini sergilediler.

Sabah sporu ve doğa yürüyüşü ile devam eden kamp denizde yapılan yüzme,deve güreşi yarışmaları ve su oyunları ile sona erdi. Baba oğul kampa katılan izcilerin faaliyetlerden oldukça zevk aldığı, yeni dostluklar oluşturulduğu, var olan dostluklarında pekiştirildiği görüldü.

İLK-ÇEV Gençlik Komisyonu Başkanı ve Proje Üyesi Safa Tonyalı;''Bundan sonra da pek çok faaliyete imza atmaya hazırlanan Gebze İlim, Kültür ve Çevre Kulübü Derneği(İLKÇEV) hafta sonu gerçekleştirilen deniz ve izcilik kampıyla hem stres ve sıkıntılardan kurtulup, hemde enerji depolayarak önümüzdeki faaliyetlere hazırlanıldığını belirtti. Eylül ayında boğaz turu düzenleyeceklerini, detaylı bilginin www.ilkcev.org.tr adresinde paylaşılacağını belirten Tonyalı, faaliyetlerimize katılarak sizde eğlenerek dinlenmek istiyorsanız bizi takipte kalın .''dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 29-30 Ağustos Kandıra Ömerağzı Deniz ve İzcilik Kampı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement