AK Parti'li Erdoğan'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Erdoğan'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

AK Parti Milletvekili Erdoğan, Türk milletinin, karşılaştığı sorunları cumhuriyete olan bağlılığı sayesinde birlik ve beraberliğinden ödün vermeden aştığını bildirdi.

28.10.2014 16:39  Güncelleme: 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Türk milletinin, karşılaştığı sorunları cumhuriyete olan bağlılığı sayesinde birlik ve beraberliğinden ödün vermeden aştığını bildirdi.

Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, Türk milletinin tarih sahnesinde yeniden dirilişinin destanı olan cumhuriyetin Türk milletinin özgürlük ve bağımsızlığının simgesi olduğunu belirtti.

Türk milletinin, Cumhuriyet rejimi ile kazandığı değerleri, toplumun vazgeçilmez unsuru olarak benimsediğini ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti:

"Türk milleti karşılaştığı sorunları cumhuriyete olan bağlılığı sayesinde birlik ve beraberliğinden ödün vermeden aşmayı bilmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının sarsılmaz vatan sevgisi ve İstiklal aşkıyla büyük zorlukları aşarak yükselttikleri Türkiye Cumhuriyeti, aynı ideallere büyük bir sadakatle sahip çıkan yeni nesillerin omuzlarında yeni ufuklara doğru ilerlemektedir. Cumhuriyetle birlikte tarih sahnesindeki yürüyüşünü büyük adımlarla sürdüren milletimiz, zamanla cumhuriyet ile demokrasiyi taçlandırarak, 'muasır medeniyetler' hedefine daha fazla yakınlaşmıştır. Bugün Türkiye Cumhuriyeti, her zamankinden daha güçlü şekilde geleceğe umutla bakmaktadır."

Araban'da kutlama

Araban ilçesinde, Cumhuriyet'in kuruluşunun 91. Yılı kutlamaları Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlandı.

Kaymakam Serhat Karabekta,  Belediye Başkanı Mehmet Özdemir ve Araban Garnizon Komutanı Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Ali Deniz Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Daire amirleriyle, okul idarecileri, öğretmen, öğrenciler ile vatandaşların katıldığı program, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla sona erdi.

- Yavuzeli ilçesinde kutlama

Cumhuriyetin kuruluşunun 91. yıl dönümü nedeniyle Yavuzeli Rumkale Kültür Merkezi önünde tören düzenlendi.

Törende, Kaymakam Ahmet Tahsin Onat, Belediye Başkanı Kemal Sakaroğlu ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Erhan Yakut Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile okul İdarecileri, öğrenciler ve vatandaşların katıldığı tören, saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sona erdi. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Erdoğan'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement