Cumhuriyet Bayramı kutlandı - Son Dakika
Güncel

Cumhuriyet Bayramı kutlandı

Vali Osman Hacıbektaşoğlu'nun tebrikleri kabulü Resepsiyon salonundaki davetliler Vali Osman Hacıbektaşoğlu'nun konuşması ve pasta kesimi - Siirt Siirt'te de bir otelde gerçekleştirilen resepsiyonda, Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu,...

29.10.2022 21:36  Güncelleme: 22:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Osman Hacıbektaşoğlu'nun tebrikleri kabulü

Resepsiyon salonundaki davetliler

Vali Osman Hacıbektaşoğlu'nun konuşması ve pasta kesimi - Siirt

Siirt'te de bir otelde gerçekleştirilen resepsiyonda, Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu, misafirleri karşıladı.

Hacıbektaşoğlu, programda yaptığı konuşmada, Cumhuriyet'in 99'uncu yılında Türkiye'nin vizyon projeleri arasında yer alan Togg'un üretildiğini söyledi.

Türkiye'nin 61 sene önce kendi otomobilini yapma hikayesi olduğunu anlatan Hacıbektaşoğlu, "Devrim" otomobilinin yapıldığını ama talihsiz şekilde devamının getirilemediğini belirtti.

Türkiye'nin bugüne kadar çok zorluklarla karşılaştığını fakat birlik ve beraberliğinin bozulmasına fırsat vermediğini dile getiren Hacıbektaşoğlu, şunları kaydetti:

"Allah'ın izniyle bugün Türkiye, elektrikli yerli otomobilini seri olarak üretmeye başlamıştır. Bugün Türkiye savunma sanayisinde insansız hava araçlarını Avrupa ve dünyaya satmaktadır. Türkiye, bugün insansız muharip uçağını üretmektedir. Cumhuriyet'in 2'nci yüzyılında bizim en büyük gücümüz olan birliğimizi, beraberliğimizi muhafaza ederek inşallah çok daha büyük hayallerle, ümitlerle dünya sahnesinde yerimizi alacağız."

Resepsiyon, pasta kesimiyle sona erdi.

Programa, Siirt Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Çetiner, Adalet Komisyonu Başkanı Erhan Obut, İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Altay, Siirt Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Tekin Şahin,İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, kurum ve kuruluşların yöneticileri katıldı.

Cumhuriyet Bayramı kutlandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhuriyet Bayramı kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement