29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Güncel

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı\'na Doğru

Piyanist Tuluyhan Uğurlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Rize'de, Cumhuriyet Çay Fabrikası önünde konser verdi

28.10.2013 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Piyanist Tuluyhan Uğurlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Rize'de, Cumhuriyet Çay Fabrikası  önünde konser verdi.

ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Rize Valiliği tarafından, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla "Cumhuriyet Konserleri" çerçevesinde düzenlenen konser öncesi yaptığı konuşmada, Cumhuriyetin 90. yılı etkinliklerinde çok önemli bir sanatçıyı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Cumhuriyetin yıl dönümünde çok anlamlı bir etkinlik düzenlendiğini ifade eden Sütlüoğlu, "İnşallah bu güzelliği hep birlikte yaşayacağız. Cumhuriyetimizin kuruluş yıl dönümü ile çok önemli etkinliklere hep birlikte ev sahipliği yapacağız. Etkinlikler kapsamında çok önemli işlere şahit olacağız" dedi.

Rize'de üçüncü kez konser veren Tuluyhan Uğurlu'ya ney ve kavalda Murat Toraman eşlik etti. ÇAYKUR'a ait tırın dorsesinin sahne olarak kullanıldığı konserde piyanist Uğurlu, müziğiyle Cumhuriyet, çay ve "çayın başkenti" Rize'yi anlatmaya çalıştı.

Konseri Rize Valisi Nurullah Çakır, İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay İsmet Cansaran ve çok sayıda davetli izledi. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement