29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na doğru Vatandaşın protestosu - Son Dakika
Güncel

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na doğru Vatandaşın protestosu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı\'na doğru Vatandaşın protestosu

Rize'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Atatürk anıtına çelenk sunuldu, Cumhuriyet Halk Yürüyüşü düzenlendi.

28.10.2013 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Atatürk anıtına çelenk sunuldu, Cumhuriyet Halk Yürüyüşü düzenlendi.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen ve Rize Valiliği önünden başlayan yürüyüşe Vali Nurullah Çakır, Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Jandarma Garnizon Komutanı Albay İsmet Cansaran, Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda sona eren yürüyüşün ardından Vali Çakır ve protokol üyeleri Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Tören sırasında bir vatandaş, "Burada oyun oynanır mı? Bu adam ölmüş arkasından fatiha okunur. Ne biçim bir zihniyet var sizde. Aklınız bitmiş mi? Böyle bir şey olmaz" diyerek törene katılanlara tepki gösterdi.

Bunun üzerine polis ekipleri, adı açıklanmayan kişiyi, koluna girerek yakındaki Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliğine götürdü. Söz konusu kişinin törenin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Öte yandan, tören alına giren bir köpek protokolün bulunduğu bölümün önünde bir müddet yattı. Köpeğin hareketleri törene katılanları güldürdü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na doğru Vatandaşın protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement