Arzuhan Doğan Yalçındağ'a En Beğenilen İş Kadını Ödülü - Son Dakika
Güncel

Arzuhan Doğan Yalçındağ'a En Beğenilen İş Kadını Ödülü

Arzuhan Doğan Yalçındağ\'a En Beğenilen İş Kadını Ödülü

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İşletme Kulübü tarafından bu yıl 13'üncüsü düzenlenen 'Yılın Yıldızları Ödül Töreni'nde en beğenilen iş kadını ödülü, Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ'a verildi.

09.01.2015 12:00  Güncelleme: 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İşletme Kulübü tarafından bu yıl 13'üncüsü düzenlenen 'Yılın Yıldızları Ödül Töreni'nde en beğenilen iş kadını ödülü, Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ'a verildi. 2007 ve 2011 yıllarında da ödüle layık görülen Yalçındağ, 'Ben bu ödülü beni yetiştiren ve iş hayatında önümü açan annem ve babam adına, her zaman yanımda olan kocam ve çocuklarım adına ve hem ailemde hem de Türkiye'deki tüm çalışan kadınlar adına alıyorum' dedi.

"YILDIZ ÖĞRENCİSİNİ İŞ HAYATINA DONANIMLI BİR ŞEKİLDE HAZIRLAMAKTADIR"

32 kategoride 5 bin öğrencinin oylarıyla belirlenen her yıl medya, sanat ve iş dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı 13'üncü Yılın Yıldızları Ödül töreni YTÜ Davutpaşa Kampüsü'nde bulunan Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı. Gecenin açılış konuşmasını Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Karaosman yaptı. Yıldız Teknik Üniversitesi'nin asırlık tecrübesi ile eğitim-öğretim süresince adından sık sık söz ettirdiğini, yaptığı yenilikçi çalışmalarla birçok alanda başarıya ulaşmış bir teknik üniversite olduğunu belirten Karaosman şöyle konuştu:

"Deneyimli akademik kadrosunun yanında genç ve dinamik eğitim anlayışıyla Yıldız öğrencisini iş hayatına donanımlı bir şekilde hazırlamaktadır. Bünyesinde bulunmaktan her zaman onur ve gurur duyduğum İşletme Kulübü; geleneksel aktiviteleri, departman yapısı, Pratik Kart, Yıldız Kalemlik ve Radyo Yıldız gibi projeleriyle öğrencilere sosyal hayatlarını geliştirebilecekleri bir ortam sağlamaktadır. Kalitesinden ödün vermeyen Yılın Yıldızları Ödül Töreni; basın, medya, sanat, spor ve iş dünyasının ünlü isimlerini Yıldız Teknik Üniversitesi çatısı altında birleştiren tek öğrenci ödül törenidir. İlk kez 2002 yılında verilmeye başlanan Yılın Yıldızları Ödülleri, 5 bin Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencisinin verdiği oylarla sahiplerini bulmaktadır"

REKTÖR PROF.DR. YÜKSEK "ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİNİN ÜLKENİN SICAK GÜNDEMİNE NE KADAR HAKİM OLDUĞUNU GÖSTERMEKTEDİR"

Törende konuşan YTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, üniversite ve toplum etkileşiminin güzel bir örneği olan ve bir klasik haline gelen 'Yılın Yıldızları Ödül Töreni'nin öğrenci görüşlerinin değer kazandığı en prestijli öğrenci organizasyonu olduğunu ifade ederek, ? Üniversiteli gençler tarafından seçilmek ve beğenilmek çok güzel, ancak, daha önemli olan, onların düşüncelerinde olumlu ve kalıcı izler bırakabilmektir. Yılın Yıldızları Töreni gençlerin; dünyaya, toplumsal yaşama, insanlığa ilişkin bakışlarının, değerlerinin ve düşüncelerinin nasıl biçimlendiğine dair önemli ipuçları vermektedir. Daha da önemlisi, üniversite gençliğinin sanattan spora, basından iş hayatına kadar her alanda Ülkenin sıcak gündemine ne kadar hakim olduğunu göstermektedir. Saygıdeğer Konuklar, Üniversitelerdeki öğrenciler yoğun ders yüklerine rağmen bu ve benzeri birçok başarılı organizasyona imza atmaktadır. Üniversite öğrencilerini toplumumuza daha iyi anlatabilmek için sizlerle birlikte ortak bir sinerji içerisinde çalışmak zorundayız. Öğrencilerimizin özgür iradeleriyle gerçekleştirdiği bu tür başarılı faaliyetlerini ön plana çıkarmada hepimize önemli sorumluluklar düşmektedir. Değerli Yılın Yıldızları, Öğrencilerimizin ödüle layık gördüğü sizleri, yaptığınız çalışmalar ve başarılarınızdan dolayı kutlarım. Bugün sizler sadece, emeğiniz, özveriniz ve yaptığınız başarılı çalışmalar nedeniyle ödüllendiriliyorsunuz" şeklinde konuştu.

REKTÖRLÜK ÖZEL ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Türkiye'nin en prestijli öğrenci ödül töreni olarak anılan ve geçen yıl marka tescil belgesi ile tescillenen törende yılın erkek sanatçısı, kadın sanatçısı, müzik grubu ile birlikte iş adamı, iş kadını, kadın sinema oyuncusu, erkek sinema oyuncusu, en iyi ekonomist, şirket, köşe yazarı, yazar ve tiyatro oyunu gibi 32 kategoride ödüller sahiplerini buldu. Açılış konuşmalarının ardından YTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, aralarında Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Teyfik Göksu'nun da aralarında bulunduğu kurum ve kuruluş temsilcilerine rektörlük özel ödülleri verildi.

"ÖDÜLÜ HEM AİLEMDE HEM DE TÜRKİYE'DEKİ TÜM ÇALIŞAN KADINLAR ADINA ALIYORUM"

Ödül töreninde 'En beğenilen iş kadını' kategorisinde Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ ödülü üçüncü kez aldı. Ödülünü YTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek'in elinden alan Yalçındağ kısa bir konuşma yaptı. Yalçındağ, 'Benim için de gerçekten çok değerli bir ödül. Sizin tarafınızdan bu ödüle layık bulunduğum için çok mutluyum. Sizler hepimizin geleceğisiniz. Gençlere inanıyoruz, güveniyoruz. Onun için de geleceğimize umutla bakıyoruz. Sağolun, var olun bunu bana layık gördüğünüz için. Ben bu ödülü beni yetiştiren ve iş hayatında önümü açan annem ve babam adına, her zaman yanımda olan kocam ve çocuklarım adına ve hem ailemde hem de Türkiye'deki tüm çalışan kadınlar adına alıyorum" dedi.

Rektör Prof. Dr. Yüksek'in elinden 'En beğenilen iş adamı' ödülünü alan FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, 'Sayın rektörümle görüştüm bana konuşmamın kısa olmasını tembih etti. Onun için bu işi 45 dakika içerisinde toparlayacağım. Hayatımda aldığım en önemli ödül. Çünkü 5 bin öğrencinin oylarıyla alındığı için hakikaten benim için çok değerli bir ödül. Hepinize çok teşekkür ederim. Öğrencilerin iş hayatı ile iç içe olmaları çok imrenilecek bir olay" dedi.

"ARTIK 4 YILDIZLI BIR SABAH HABER PROGRAMIYIZ"

'En Beğenilen Sabah Haber Programı' ödülünü alan İrfan Değirmenci, 'Çok teşekkür ediyoruz. Bu bizim 4 'üncü Yıldızımız. Artık 4 Yıldızlı bir sabah haber programıyız. Her yılın başında buraya davet ediyorsunuz. Son dört yıldır. Çağırmadığınız zaman 'bir yanlışlık yaptık mı" diye düşünmeye başlıyoruz. Yılın başında yıldızımızı alıyoruz, bu kutup yıldızı oluyor bizim için, yıl boyunca ışık tutuyor. Önümüzdeki yolu daha rahat görüyoruz. Üniversite yerleşkeleri gençliğin nabzının aktığı yer, hayatın aktığı yer. Üniversite öğrencilerinden 5 bin kişinin katıldığı bir oylama ile böyle bir ödül almak hem de TSE tarafından 'Türkiye'nin en prestijli üniversite ödülü' olarak anılan bu törende ödül almak bizi büyük bir onur veriyor. Editör arkadaşımız Ertuğrul Albayrak ile geldik bu sene de ve buradan da hemen yine haber merkezine gideceğiz, gece boyunca çalışacağız, yarın sabah size güzel haberler verebilmek umuduyla. Çok teşekkür ediyorum" dedi.

"SEVGİLİ OKULDASLARIM SIZLERI SAYGI VE SEVGI ILE SELAMLIYORUM"

'En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu' ödülünü alan Kenan İmirzalıoğlu, 'Sayın rektörüm, değerli hocalarım, kıymetli misafirler ve sevgili okuldaşlarım sizleri sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Beni bu ödüle layık gören öğrenci arkadaşlarımıza, görmeyenlere de teşekkür ediyorum. Hepinizi teker teker kucaklıyorum, başarılar diliyorum. Hayatımda çok büyük etkisi olan 93 dönemi matematik bölümündeki bütün hocalarıma ve bütün arkadaşlarıma bu ödülü ithaf etmek istiyorum" dedi.

'En Beğenilen Erkek Sinema Oyuncusu' ödülünü alan Kerem Bürsin, 'Çok teşekkür ederim sağolun çok heyecanlıyım. Beni bu ödülle onurlandırdığınız için çok teşekkür ediyorum. Ben de öğrenci demek istemiyorum. Çünkü birkaç sene evvel ben de öğrenciydim. Hala bir öğrenciyim hayat öğrencisi. Ama yine de bunun sizlerden gelmesi çok anlamlı bir şey" dedi.

"ÖDÜLÜ YIRCALI'DA ZEYTİN AĞACLARI DÖVÜLEREK ELLERİNDEN ALINAN KÖYLÜLER İÇİN ALIYORUM"

'En Beğenilen Radyo Programı' ödülünü alan Zeki Kayahan Coşkun, ödülünü kendisine tören sırasında tweet atan Ozan Kuru adlı öğrenciyi sahneye çağırarak elinden aldı. Çoşkun, 'Ben her zaman kaybedenlerin yanındayım. Ben ödülü Yırcalı'da zeytin ağaçları dövülerek ellerinden alınan köylüler için alıyorum. Ben bu ödülü Yusufeli'nde 'buraya beton dökeceğiz terk edin' denilen Yusufeli haklı için alıyorum. Ben bu ödülü İztuzu'nda şu saatlerde nöbet tutuyor halk, plaj ellerinden alınmasın, caretta carettalara zarar gelmesin. 'Yaradılanı yaradandan ötürü seviyoruz' demek için ben aynı zamanda İztuzu plajında mücadele verenler için alıyorum. Aynı zamanda tüm kaybedenler için alıyorum" dedi.

"NE TALEP EDERSENİZ ONU ALIRSINIZ"

'En Beğenilen Tiyatro Oyunu' ödülünü alan Yetkin Dikinciler, 'Sizler artık öğrenci değilsiniz talebesiniz. Talep etmekten gelir. Ne talep ederseniz onu alırsınız. Kendinizden lütfen daha güzel bir yaşam talep edin. Yerel yöneticilerden daha güzel beldeler, siyasilerden daha güzel siyaset, bakkaldan daha güzel peynir, kasaptan daha güzel et yoksa hayattan bir sevgili talep edin. Unutmayın hayattan ne talep ederseniz onu alırsınız. Daha iyi, daha güzel, daha aydınlık bir gelecek talep ediyoruz hep beraber" dedi.

"HER BİRİNİZİN BİRER YILDIZ OLACAĞINA İNANIYORUM"

Gecede 'En Beğenilen Kadın Sinema Oyuncusu' ödülünü alan Farah Zeynep Abdullah ise 'Neden duyulmadı bilmiyorum ama fena atıyor kalbim şuanda. Çok çok teşekkür ediyorum çok heyecanlandım" dedi.

'En Beğenilen Dizi Film' kategorisinde ödül alan 'Kardeş Payı' dizisinin oyuncusu Seda Bakan, 'Bu sezon da bizleri yalnız bırakmayın, izleyin. Bu asık suratlı dünyada gülmeyi seven herkese alıyoruz bu ödülünüzü. Çok sağ olun iyi ki varsınız" dedi.

Gecede, 'En Beğenilen Kültür Sanat Programı' kategorisinde ödül alan Güneri Cıvaoğlu, 'Sizleri yürekten kucaklıyorum. Her birinizin birer yıldız olacağına inanıyorum" dedi.

Sunuculuğunu Jess Molho yaptığı gecede Can Gox ve Elçin Orhun şarkılarıyla canlı performans sergilediler.

2014 EN BEĞENİLENLERİ:

En Beğenilen Show Programı - Güldür Güldür

En Beğenilen Erkek Şarkıcı - Gökhan Türkmen

En Beğenilen Kadın Şarkıcı - Sıla

En Beğenilen Müzik Grubu - Athena

En Beğenilen Ekonomist - Deniz Gökçe

En Beğenilen İş Adamı - Hüsnü Özyeğin

En Beğenilen İş Kadını ? Arzuhan Doğan Yalçındağ

En Beğenilen Şirket - İş Bankası

En Beğenilen TV Kanalı - Star TV

En Beğenilen Reklam Filmi - Mavi

En Beğenilen Sabah Haber Programı - İrfan Değirmenci ile Günaydın

En Beğenilen Haber Spikeri - Fatih Portakal

En Beğenilen Spor Programı - Ceyhun Yılmaz ile 21

En Beğenilen Sporcu ? Kerem Tunçeri

En Beğenilen Kültür Sanat Programı - Güneri Cıvaoğlu ile Şeffaf Oda

En Beğenilen Gazete - Habertürk

En Beğenilen Dergi ? Penguen

En Beğenilen Köşe Yazarı ? Abbas Güçlü

En Beğenilen Yazar - Canan Tan

En Beğenilen Sinema Filmi - Unutursam Fısılda

En Beğenilen Kadın Sinema Oyuncusu ? Farah Zeynep Abdullah

En Beğenilen Erkek Sinema Oyuncusu - Kerem Bürsin

En Beğenilen Dizi Film - Kardeş Payı

En Beğenilen Kadın Dizi Oyuncusu - Serenay Sarıkaya

En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu - Kenan İmirzalıoğlu

En Beğenilen Sosyal Sorumluluk Projesi - Eti Sarı Bisiklet

En Beğenilen Sivil Toplum Örgütü - KAÇUV

En Beğenilen Radyo Kanalı - Power FM

En Beğenilen Radyo Programı - Matrax

En Beğenilen Tiyatro Oyunu - Profesyonel

En Beğenilen Kadın Tiyatro Oyuncusu- Demet Evgar

En Beğenilen Erkek Tiyatro Oyuncusu - Okan Yalabık

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arzuhan Doğan Yalçındağ'a En Beğenilen İş Kadını Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement