"3 Adam" Programından Ayrılan Eser Yenenler Kimdir? Kaç Yaşındadır? - Son Dakika
Güncel

"3 Adam" Programından Ayrılan Eser Yenenler Kimdir? Kaç Yaşındadır?

"3 Adam" Programından Ayrılan Eser Yenenler Kimdir? Kaç Yaşındadır?

Sunuculuğunu yaptığı "3 Adam" programından kendi isteğiyle ayrılan Eser Yenenler kimdir? Kaç yaşındadır?

08.10.2018 11:41  Güncelleme: 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak ile yaptığı '3 Adam' programının sunuculuğunu yapan Eser Yenenler, gruptan ayrılarak yoluna tek başına devam etme kararı aldı. Peki Eser Yenenler kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir?

ESER YENENLER KİMDİR?

Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa'da doğmuştur. 11 yaşında tiyatroya başladı. İlk ve orta okulu Bursa'da okudu, Liseyi ise Bursa Gazi Anadolu Lisesi'nde okumuştur. Daha sonra da Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. 6 yaşındayken babası vefat etmiştir. Eser Yenenler, her sene "Çakırkeyf" adlı rock grubuyla eski lisesinin mezuniyet törenine katılmaktadır.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLARLA YILDIZI PARLADI

Sırasıyla Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu'nda, Bursa Devlet Tiyatrosu'nda, İstanbul Akademi Hayat'ta ve son olarak 2006 yılında Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) Mutfak'ta yer aldı. BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında sunuculuk, yazarlık ve oyunculuk yaptı.

İLK TV DENEYİMİ "ALİYE"

2003 yılında ilk televizyon tecrübesi olan Aliye dizisinde Özgür karakterini canlandırmıştır. Bir dönem Star tv'de Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programını sunmuştur. 2013 yılında yeni sezon "Yetenek Sizsiniz Türkiye" yetenek yarışmasında Sergen Yalçın'ın yerine jüri görevine başladı.

YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE'DE JÜRİLİK YAPTI

BKM Mutfak'tan arkadaşları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile Star TV'de 3+1 programına başladı. Daha sonra Acun Medya yapımcılığında, 3 Adam ismiyle yayınlanmaya başlayan program halen devam etmektedir. Bunun yanında, "Yetenek Sizsiniz Türkiye" yarışmasında, Acun Ilıcalı, Murat Boz ve Özgü Namal ile birlikte jüri üyeliği yaptı.

BAŞROLDE DE OYNADI

2015 yılında TV8 kanalında yayınlanan sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Yetenek Sizsiniz 2015 programında, Eser Yenenler, Seda Bakan ve Ali Taran ile birlikte jüri üyeliği yaptı. 2015 yılında Bana Baba Dedi filminde başrol oynadı. TV 8'de "3 Adam" adlı programı sundu.

ESER YENENLER'İN YER ALDIĞI PROJELER

  • 2004- Aliye
  • 2006- Fırtına
  • 2006 - 2007 Bir Demet Tiyatro
  • 2008 - 2011 Çok Güzel Hareketler Bunlar
  • 2012- Eyvah Düşüyorum
  • 2013- Benzemez Kimse Sana (TV programı)
  • 2013-3 Adam (TV programı)
  • 2013- Yetenek Sizsiniz Türkiye
  • 2015- Bana Baba Dedi

Son Dakika Güncel '3 Adam' Programından Ayrılan Eser Yenenler Kimdir? Kaç Yaşındadır? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement