3 Aralık Dünya Engelliler Günü - Son Dakika
Güncel

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

Şırnak'ta, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolaysıyla farkındalık yürüyüşü düzenlendi.

03.12.2017 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ta, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolaysıyla farkındalık yürüyüşü düzenlendi.

AK Parti İl Kadın Kolları ve Geleceğe Işık Saçan Kadın Derneğince düzenlenen yürüyüşte, Gaffar Okan Caddesinden Sanat Sokağına kadar yürüyüş yapıldı.

Şırnak Belediyesi ile çeşitli sivil toplum kuruluşlarının desteklediği yürüyüşte vatandaşlar, Engelsiz Yaşam Parkı'nda müzik eşliğinde halay çekti.

Şırnak Belediyesi Kadın Gençlik Merkezi müzik grubu tarafından söylenen Kürtçe şarkılar eşliğinde eğlenen engellilere vatandaşlarda eşlik etti.

AK Parti Kadın Kolları ve Gelceğe Işık Saçan Dernek Başkanı Hatice Atan, burada yaptığı konuşmada, herkesin birer engelli adayı olduğunu söyledi.

Engellilerin her gün hatırlanması gerektiğini söyleyen Atan, şunları kaydetti:

"AK Parti olarak her gün engelli vatandaşlarımızın yanlarındayız. Bana göre en büyük engel sevgisizliktir. Sevgimizi tebessümümüzü bu özel arkadaşlarımıza her zaman göstermemiz gerekiyor. Bizler AK Parti olarak teşkilatlarımızda da kardeşlerimize yer verdik. Güçlükonak'taki Şükran Erdoğan kardeşimiz de teşkilatımızda görev almaya başladı. Bizlerde artık onun gözü ve onun hissettikleri ile neler yapabileceğimize bakacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 3 Aralık Dünya Engelliler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement