Adıyaman'da Bir Hayırseverden 15 Engelliye Akülü Araç - Son Dakika
Kültür Sanat

Adıyaman'da Bir Hayırseverden 15 Engelliye Akülü Araç

Adıyaman\'da Bir Hayırseverden 15 Engelliye Akülü Araç

Adıyaman'da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen programda hayırsever bir işadamı 15 engelliye akülü araç hediye etti.

03.12.2013 22:50  Güncelleme: 22:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" dolayısıyla düzenlenen programda hayırsever işadamı 15 engelliye akülü araç hediye etti.

Adıyaman Belediyesi Engelliler Koordinasyon merkezince, engelliler günü vesilesiyle bir düğün salonunda eğlence programı gerçekleştirildi.

Minik halk oyunları ekibinin gösterisi ile başlayan program, konuşmalarla devam etti.

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, engellilere büyük önem verdiklerini, ilk defa engelsiz yaşam parkını engellilerin hizmetine sunduklarını ifade etti.

AK Parti hükümeti ile engellilerin büyük kolaylığa kavuştuğuna vurgu yapan Büyükaslan, "Sayın Başbakanımız engellilerin hayatını kolaylaştıracak önemli adımlar attı. Siz ailelere cefa olan engelli kardeşlerimiz hükümetimiz sayesinde nimet olmuştur. Biz de belediye olarak elimizden gelen her şeyi yaptığımız gibi yapmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

Anadolu Engelliler Derneği (ANED) Başkanı Abidin Harputluoğlu ise her sağlıklı bireyin birer engelli adayı olduğunu aktardı. Harputluoğlu, dernek olarak engellilerin yaşamını kolaylaştıracak çalışmalar yaptıklarını anlattı.

Adıyaman Müftüsü İmran Kılıç da programda dua ederek İslam'ın engellilere verdiği değer hakkında katılımcılara bilgilendirmede bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından Adıyaman Belediyesi Konservetuarı ekibi tarafından yerel şarkılar eşliğinde engelliler eğlendi.

Programın sonunda İstanbul'da yaşayan Adıyamanlı işadamı Hasan Taşar tarafından alınan 15 akülü araç engellilere dağıtıldı. - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Adıyaman'da Bir Hayırseverden 15 Engelliye Akülü Araç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement