3 Avatar Filmi Geliyor, Ama Arnold Schwarzenegger Yok - Son Dakika
Teknoloji

3 Avatar Filmi Geliyor, Ama Arnold Schwarzenegger Yok

3 Avatar Filmi Geliyor, Ama Arnold Schwarzenegger Yok

20th Fox, ilki gişede yaklaşık 2.8 milyar dolar hasılat elde ederek dünya rekoru kıran Avatar filminin devam üyeleri için sabırsız.

02.06.2014 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Sinema tarihinin en fazla gişe hasılatı elde eden filmi olan Avatar, yoluna 3 filmle devam edecek. Daha evvel yapılan planlarda, yönetmen James Cameron, Avatar'ı bir üçleme olarak düşündüğünü dile getirmiş ve 2009'da vizyona giren 3 boyutlu filmin ardından 2. filmin çalışmalarına başlamıştı. Ancak görünüşe göre yayıncı 20th Fox, 2 tane devam filmini yeterli bulmadı. Bunun üzerine Cameron, ilk filmden hariç olarak 3 film daha hazırladığını bildirdi.


Ünlü yönetmen, sıradaki 3 Avatar filmi için senaryo yazımının da çekim aşamalarının da aynı zamanlarda yapılacağını bildiriyor. Kendimizi içinde hissedeceğimiz gerçek bir Pandora deneyimi, büyülü bir dünyanın sözünü veriyor. Aralarda kopukluk olmadan her şey sırayla halledilecek ve filmler de kısa aralıklarla vizyona sokulacak.


Gösterim tarihleri şöyle:


Avatar 2: Kasım 2016


Avatar 3: Kasım 2017


Avatar 4: Kasım 2018


Tüm bu filmlerde senaryo yazımı ve yönetmen koltuğunda James Cameron otururken, şimdiden Stephen Lang, Zoe Saldana ve Sam Worthington gibi oyuncuların 3 filmde de oynamasına kesin gözüyle bakılıyor.


Sıradaki Avatar filmleriyle ilgili bir de söylenti haber geziyordu etrafta. Buna göre Terminator Arnold Schwarzenegger, uzun bir süre sonra tekrar James Cameron'la bir araya gelecek ve Avatar 2'de rol alacaktı. Bu konunun sorulması üzerine yönetmen, böyle bir durumun söz konusu olmadığını, filmde Arnold'a uygun bir rol bulunmadığını ve zaten bu konuyu hiç konuşmadıklarını da dile getirdi. Dolayısıyla bu söylentiler gerçeği yansıtmıyor.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji 3 Avatar Filmi Geliyor, Ama Arnold Schwarzenegger Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement