3 Ay Önce Eşinden Boşanan Gonca Vuslateri: Fingirdemek Kadar Güzel Bir Şey Yok - Son Dakika
Magazin

3 Ay Önce Eşinden Boşanan Gonca Vuslateri: Fingirdemek Kadar Güzel Bir Şey Yok

Katıldığı program öncesi boşandığı eşi Edip Burak Ertoğan'dan rahmetli diye bahseden oyuncu Gonca Vuslateri, hakkında çıkan aşk haberleri için "Aşık olsam burada bile mesajlaşırdım. Fingirdemek kadar güzel bir şey yok" dedi.

26.06.2018 12:40  Güncelleme: 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncu Gonca Vuslateri, Cihan Şensözlü'nün 'Sanane Cihanna' programına katıldı. Üç aydır ayrı olduğu ve geçtiğimiz ay boşandığı ses mühendisi Edip Burak Ertoğan'dan sonra ilişkisi olmadığını söyleyen oyuncu aşk hayatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"FİNGİRDEMEK GÜZEL ŞEY"

Vuslateri, "Çok dedikodu çıkıyor ama aşık olsam kendimi tutamam söylerim. Burada bile mesajlaşırdım. Fingirdemek kadar güzel bir şey var mı? Ne yapalım, savaşalım mı? Olur mutlaka... Ama şu an yok. Sevmeye programlı bir ruhum" dedi.

3 Ay Önce Eşinden Boşanan Gonca Vuslateri: Fingirdemek Kadar Güzel Bir Şey Yok

"RAHMETLİ KOCAMLA DA BÖYLE TANIŞMIŞTIM"

Milliyet'ten Sercan Kısmet'in haberine göre; Gonca Vuslateri, ''Yeni hayatına alışabildin mi?'' sorusunu, ''Alıştım'' diyerek geçiştirmek için önce peçete istedi. Alerjisi olduğunu söyleyen oyuncu, ''Rahmetli kocamla da böyle tanıştım'' diyerek Kibariye'nin, 'Senin Kadar Kimse Sevmiyor Annem' şarkısını söyledi.

SİYASİ PAYLAŞIMLARDAN RAHATSIZ OLDU

24 Haziran seçimlerinin ardından sosyal medyada seçime dair paylaşımlar görmek istemeyen oyuncu Gonca Vuslateri Instagram hesabından şunları yazdı: "Kimsenin siyasi paylaşımını görmek zorunda değilim. Ben saygı duyup yapmıyorsam, sizden de yorumlarınızı özel hayatlarınız gibi kendinize saklamanızı rica ederim. Takiplerinizden çıktım. Arkadaşlığımız bakidir.O sohbeti sıcak kalbi iki göz odalı evimde yeriniz daima vardır. Ama bu tarz özel konularda fikir ayrılıklarına saygı duyulmuyor ne yazık… Ben hiç paylaşım yapmadıysam aynı hukuki saygıyı da beklerim. Gergin bir seçim sonrası her farklı parti insanından gergin şeyler okumak zorunda değilim sevgilerimle…"

3 Ay Önce Eşinden Boşanan Gonca Vuslateri: Fingirdemek Kadar Güzel Bir Şey Yok
3 Ay Önce Eşinden Boşanan Gonca Vuslateri: Fingirdemek Kadar Güzel Bir Şey Yok

Son Dakika Magazin 3 Ay Önce Eşinden Boşanan Gonca Vuslateri: Fingirdemek Kadar Güzel Bir Şey Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • Ozan: Müslümanlıkta olur böyle yobazlar 4 10 Yanıtla
  • muallimm: çok dobra bi kiz aynı benim kafadan helal sana goncaa 8 5 Yanıtla
  • Kisacasi: Kadının psikolojisi bozuk sanırım. 11 1 Yanıtla
  • Zebani: İyi kadının karşınıza çıkmasını beklemeyin. Çünkü iyi kadın diye bir şey yoktur... Charles Bukowski 0 8 Yanıtla AyNur : Seni doğuranda bir kadin ,,bunu unutma 3 0 TUNÇ06: paran varsa kadı iyi dir... 3 0
  • Lady Gaga: Dobra konuşmuş genelleme de var bunlar, çok kişinin hoşuna gidiyor yalan değil.. 7 1 Yanıtla
  • Yorum: Sen ve Evlilik ?!!!!!!! Haaa..haaaa....... Seninle Fingirdemek isteyende Sorun olması lazım....?!!!!!! 6 1 Yanıtla
  • Tenten: Buna önden ve arkada fotokopi çekiceksin 3 3 Yanıtla
  • İŞLER GÜÇLER: pislik bu ya yemin ederim midem bulanıyor 4 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement