3. Boyutta Turhan Selçuk Kahramanları - Son Dakika
Yerel

3. Boyutta Turhan Selçuk Kahramanları

3. Boyutta Turhan Selçuk Kahramanları

Tepebaşı Belediyesi Atila Özer Karikatürlü Ev’de, 3 Nisan Dünya Karikatür Müzeleri Günü nedeniyle sergi düzenlendi.

05.04.2016 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediyesi Atila Özer Karikatürlü Ev'de, 3 Nisan Dünya Karikatür Müzeleri Günü nedeniyle sergi düzenlendi.

Sergiye, karikatür dünyasının önemli isimleri katıldı. 3. Boyutta Turhan Selçuk Çizgi Kahramanları Heykel Sergisi'ni hayata geçiren Hasan Fehmi Hızal, Turhan Selçuk çizgilerinin oluşturduğu büstleri sergiledi. Hızal, konuşmasında; "Bugün Dünya Karikatür Müzeleri Günü. Bu günün oluşmasında Atila Özer Hoca'mızın da önemli katkıları var. Aynı zamanda da onun doğum günü. Turhan Selçuk çizgilerine dayanan büstleri sergiledik. Bu sergide aramızda Turhan Selçuk'un eşi Ruhan Hanım da var, değerli başkanımız da aramızda çok teşekkür ederim. Bu salonda 2. sergim. Simaları yavaş yavaş tanımaya başladım" dedi.

"ESKİŞEHİRLİLER ÇOK ŞANSLI"

Sergiye katılan Trabzon Sanat Evi Başkanı Adnan Taç ise konuşmasında, özel bir günde bulunduklarını aktardı. Eskişehirlilerin çok şanslı olduğunu dile getiren Taç, "Trabzon Sanat Evi'nin sizlere selamlarını getirdim. Bugün özel bir gün. Bugün burada olmaktan oldukça mutlu oldum. Çok güzel mekanlar oluşturulmuş. Eskişehirliler çok şanslı. Bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak Turhan Selçuk ile gurur duyuyorum. Dünya literatüründe adından oldukça söz ettiren insanlardan biri. Dolayısıyla eşi Ruhan Hanım'ı da tanımaktan oldukça mutluyum" şeklinde konuştu.

"ONLAR İZLERİYLE SÜREKLİ BİZİMLELER"

Sergiye Turhan Selçuk'un eşi Ruhan Selçuk da katıldı. Selçuk; "Siz güzel insanlarla birlikte olmaktan çok mutluyum. Bu serginin oluşumuna katkı sağlayan başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Turhan Selçuk'un çok sevdiği dostu Atila Özer'e de bir doğum günü hediyesi oldu bu sergi. Onlar izleriyle sürekli bizimleler" ifadelerine yer verdi.

"BU TİP ETKİNLİKLER BİZLERE ARTI KATIYOR"

Bu tip etkinliklerin artı kattığını belirten Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ise konuşmasına şöyle devam etti;

"Hepiniz bu bahar gününde sergimize hoş geldiniz. Bütün ülkenin bu güneşe ihtiyacı var. Bugün Atila Özer'in 67. yaş günü. Vicdan Hanım, Ruhan Hanım yanımızda. Bu kadar güzel insanın bir araya gelmesi çok önemli. Bu tip etkinlikler bizlere artı katıyor. Bölgemizde ve kentimizde yaşayan insanlar çok şanslı. Ülkenin genelinde kara bulutlar var. Ülkemizin bu kötü günlerin üstesinden gelmesini istiyorum." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 3. Boyutta Turhan Selçuk Kahramanları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement